• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Stojaković slobodan igrač

Toronto Reptorsi i srpski veteran postigli su saglasnost oko otkupa preostalih nekoliko mjeseci njegovog petogodišnjeg ugovora, objavio je sajt ESPN.

 NBA: Stojaković slobodan igrač Izvor: MONDO

Predrag Stojaković uskoro će moći da bira novi klub, a to bi mogli da budu Dalas, Los Anđeles Lejkersi ili Nju Orleans, koji ga je prije samo dva mjeseca "trejdovao" u Toronto.

Reptorsi su odmah poslije te trampe naveli da će pokušati da proslijede Stojakovića nekom drugom timu, ali pošto nisu pronašli zadovoljavajuću kombinaciju, odlučili su da ga isplate i učine ga slobodnim agentom.

Za njih je odigrao dve utakmice - protiv Filadelfije 24. novembra (zabilježio sedam poena) i protiv Bostona dva dana kasnije (13).

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije ove sezone zarađuje 15 miliona dolara, a ugovor koji je sa Nju Orleansom potpisao 2006. godine ističe mu na kraju sezone.

Pozivajući se na neimenovane izvore, ESPN je objavio da Stojaković planira da se vrati u Zapadnu konferenciju i potpiše za nekog od pretendenata na titulu. Želja mu je da bude što bliže supruzi i djeci, koji su ostali da žive u Nju Orleansu.

Favoriti za njegov paraf su Dalas Maveriksi, koji imaju potrebu za igračem tog profila, a u četvrtak su angažovali Sašu Pavlovića na još deset dana.

Stojaković (33) je kao član Sakramento Kingsa tri puta bio učesnik Ol star meča. Jedan je od najboljih trojkaša u istoriji NBA lige, sa 1.718 ubačenih trojki uz 40,1 odsto preciznosti.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC