• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Trojke za pomirenje

Karmelo Entoni predvodio Denver do pobjede nad Indijanom (121:107), u jedinoj utakmici odigranoj u noći između nedjelje i ponedjeljka.

 NBA: Trojke za pomirenje Izvor: MONDO

Sve je u SAD bilo u znaku polufinalnih mečeva plej-ofa NFL, pa je malo ko obratio pažnju na duel Denvera i Indijane u Pepsi centru.

Međutim, ni tamo nije bilo dosadno. Karmelo Entoni postigao je 36 poena, od toga 23 u spektakularnoj trećoj četvrtini, tokom koje je pogodio čak šest trojki!

Entoni se u posljednje vrijeme nalazio na udaru Denverovih navijača zbog konstantnih priča o "trejdu" u Nju Džersi, ali je na ovoj utakmici sve bilo kao u stara dobra vremena. Iako će as Nagetsa vjerovatno promijeniti sredinu, da li do kraja prelaznog roka sredinom februara, ili na kraju sezone...

Trener Indijane Džim O'Brajen objasnio je da su njegovi igrači ostavljali Karmela samog na šutu sa 7,24 metra zato što ima prilično nizak procenat šuta sa tih pozicija.

"Da, nisu me htjele trojke u posljednjih mjesec, mjesec i po... Ali ja sam šuter koji teško promašuje kada jednom uhvati ritam", rekao je Entoni.

Denver (25-18) ima sedmi skor u Zapadnoj konferenciji, dok je Indijana (16-25) na "pola koraka" iza osmoplasiranog Šarlota na Istoku.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC