• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda optužila sudiju - "Napravio skandal u Pioniru"! Objavljeni snimci - DEMOLIRAO svlačionicu?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda objavila oštro saopštenje!

 kk crvena zvezda - sudija nikolić demolirao svlačionicu Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda žestoko je napala Uroša Nikolića, srpskog arbitra koji je sudio u prethodnom meču finala ABA lige protiv Budućnosti.

Crveno-bijeli su ga u klupskom saopštenju optužili da je prije dva mjeseca napravio veliku štetu u svlačionici "Pionira" poslije utakmice Zvezda - Cedevita i završnice koja je odigrana bez TV prenosa.

Klub sa Malog Kalemegdana traži hitno pokretanje disciplinskog postupka protiv Nikolića, ali i delegata Milana Krnete, uz optužbe da je arbitar demolirao svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživio povredu.

Crveno-bijeli su saopštenju dodali i video sa fotografijama iz galerije.

Zvezdino saopštenje prenosimo u cjelosti:

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je od ABA lige u četvrtak zahtjevao hitno pokretanje disciplinskog postupka protiv sudije Uroša Nikolića i delegata Milana Krnete zbog dešavanja nakon utakmice 11. kola ABA Lige između KK Crvena zvezda i KK Cedevita Olimpija koja je odigrana 14. 04. 2021. godine u Beogradu.

Nakon fer i korektne utakmice koja je odigrana u hali “Aleksandar Nikolić” iz nama nepoznatih razloga, sudija Uroš Nikolić je potpuno demolirao sudijsku svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživio i povredu.

KK Crvena zvezda saznao je za ozbiljnost i razmjere ovog incidenta tek kada se u javnosti prije tri dana pojavio video snimak potpuno uništene svlačionice u hali “Aleksandar Nikolić”.

Provjerama kod čelnika SC “Tašmajdan” i hale “Aleksandar Nikolić” kao i MUP Republike Srbije koji su izvršili uviđaj i sačinili službenu belešku o ovom incidentu, KK Crvena zvezda je došao do saznanja da je sudijska svlačionica potpuno uništena!

Posebno nas iznenađuje i činjenica da delegat ove utakmice Milan Krneta nije zabilježio ovaj veliki incident i to smo utvrdili uvidom u njegov zvanični izvještaj sa te utakmice?

Podsjećamo javnost da predstavnici KK Crvena zvezda prema pravilniku ABA lige nemaju pristup sudijskoj svlačionici.

Zbog ovog još jednog nemilog događaja koji ponovo baca loše svjetlo na već urušen imidž lige, i pošto smo prikupili sve relevantne podatke, uključujući i sporni video u trajanju od 20 sekundi, KK Crvena zvezda zahtjevao je hitnu istragu (disciplinski postupak) i kažnjavanje svih aktera ovog skandala koji predstavlja još jedan težak udarac za regionalnu ligu i integritet i ugled svih učesnika i aktera ABA lige", navedeno je u saopštenju.

Crveno-bijeli su u nekoliko saopštenja ukazivali na to koliko su ljuti zbog rada Nikolića i kolega u "Morači", a u međuvremenu su objavljena i imena delegiranih arbitara za petak i meč odluke u "Pioniru".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC