• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bio bez poena 8 minuta, ali je zgazio Mladost: Ubjedljiva pobjeda, na korak su od polufinala!

Autor 000

Crno-bijeli imali dosta problema sa povredama, ali su mladi pronašli put ka pobjedi uz kapitena Novicu Veličkovića.

 kls partizan mladost zemun 70-50 Izvor: MN PRESS

Partizan je na korak od polufinala Superlige Srbije!

U prvom od dva meča četvrtfinalne serije protiv Mladosti ostvarili su ubjedljivu pobjedu 70:50 (21:14, 11:12, 17:14, 21:10), iako su u jednom trenutku bili čak osam minuta bez poena.

IZ MINUTA U MINUT

ČETVRTA ČETVRTINA

Crno-bijeli nisu dopustili iznenađenje, odigrali su odlično u posljednjoj dionici i ostvarili na kraju veoma ubjedljivu pobjedu. Zanimljivo je da mladi Petrović nije uspio da debituje za Partizan pošto je prijavljen pogrešan broj na dresu. U protokolu stoji 30, on ima četvorku, pa je debi odložen.

TREĆA ČETVRTINA

Pred posljednju dionicu Partizan ima prednost od 49:40, ali bilo je kriznih momenata. Crno-bijeli su punih osam minuta bili bez koša, napravila je Mladost prednost od 12:0, međutim prekinuo je seriju Nemanja Dangubić (12 poena), dok je bitnu rolu imao i Uroš Trifunović (10 poena).

DRUGA ČETVRTINA

Partizan na pauzu odlazi sa blagom prednošću - 32:26. Vidjeli smo mali broj poena, jedan više postigla je Mladost (12:11), pa je jasno da je pauza imala uticaja na formu igrača. Ipak, rutina koju posjeduje Novica Veličković za sada je prelomni faktor, tako da sa deset poena drži crno-bijele u prednosti. Vrijedi istaći i da su igrači Partizana šutnuli već 18 trojki, ali su pogodili tek četiri.

PRVA ČETVRTINA:

Crno-bijeli dobijaju prvu četvrtinu rezultatom 21:14. Solidno je Mladost otvorila utakmicu, da bi potom Partizan serijom od 8 poena Novice Veličkovića uspeo prvi put da se odlijepi. Iskustvo kapitena koji je ušao sa klupe bilo je presudno, dok je na drugoj strani najraspoloženiji Martins Igbanu sa pet poena.

NAJAVA

Partizan protiv Mladosti iz Zemuna tačno od 18 časova počinje četvrtfinalnu borbu u Superligi Srbije.

Crno-bijeli se na parket vraćaju posle mesec dana pauze, tačnije od 26. aprila i meča protiv Splita u poslednjem kolu ABA lige nisu igrali zvanični meč, a rival će biti tim koji je obilježio prvi dio Košarkaške lige Srbije.

Prvi meč se igra u Hali sportova "Ranko Žeravica", a od ranije je poznato da će Partizan biti bez Vila Mozlija koji je otputovao SAD, dok su pojačani Miletićem i Drekselom.

Ipak, trener Aleksandar Matović ima problema sa povredama igrača - Jaramaza, Tomasa i Pejdža.

"Poslije jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Vidjećemo kako će novi igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usljed povreda urušio u posljednjih 7 dana. Sada smo morali da ga promenimo", poručio je on.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC