• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda otpustila Majlsa

Crvena zvezda otpustila američkog krilnog centra Entonija Majlsa.

 MONDO: Zvezda otpustila Majlsa Izvor: MONDO

Dan poslije poraza od Krke u hali Pionir, koji je svima u crveno-bijelom taboru teško pao, došlo je i do reakcije kluba sa Malog Kalemegdana - otpušten jedan od tri Zvezdina Amerikanca i to onaj koji je objektivno najslabije igrao - Entoni Majls.

"Očekivali smo više od Majlsa. On jeste dao doprinos na nekim utakmicama, ali nije konstantno donosio ono što smo od njega očekivali", rekao je kratko za MONDO prvi čovjek Crvene zvezde Mirko Pavlović, koji je odluku donio poslije konsultacija sa trenerom Mihajlom Uvalinom.

Mladi stručnjak je poslije utakmice sa Krkom na konferenciji za novinare kiptio od besa, zbog odnosa nekih igrača (prije svega stranaca) prema obavezama na terenu.

"Istovremeno, na ovaj način pravimo mjesta i sa Savu Lešića, koji je uz Uroša Nikolića u subotu uveče pokazao da uz veliki trud i energiju može da donese kvalitetu naše igre u reketu. Takođe, za 15, 20 dana očekujemo povaratk u ekipu i Strahinje Dragićevića i njima želimo da damo minute. A, Majlsu želimo sve najbolje u nastavku karijere", dodao je Pavlović.

Entoni Majls je imao ugovor do kraja sezone u NLB ligi, a za Zvezdu je odigrao 12 utakmica, uz prosjek od skoro sedam poena i četiri skoka, a svoju igru je uglavnom bazirao na šut spolja, ubacivši prosječno i jednu trojku po meču.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC