• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro na Jahorini jubilarni 20. košarkaški kamp "Grawe Three points"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kamp Košarkaškog kluba Partizan RS i ove godine okupiće nekoliko stotina dječaka i djevojčica na Jahorini.

 kamp jahorina grawe three points Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Od 28. juna do 29. avgusta na Jahorini će biti održan jubilarni 20. Košarkaški kamp „Grawe Three points“ u organizaciji KK Partizan RS.

Tradicionalni kamp okupiće preko 300 dječaka i djevojčica uzrasta od 6 do 17 godina, koji će raditi na terenima hotela "Vučko" pod budnim okom košarkaških stručnjaka, a promoteri ovogodišnjeg izdanja su proslavljeni košarkaši Ratko Varda, Miroslav Berić i Zoran Stevanović.

Jedan od organizatora kampa, predsjednik i trener u KK Partizan RS, Boban Stanojević rekao je da će se raditi u tri smjene i da će kamp okupiti sve uzraste, od mini basketa, odnosno djece koja tek ulaze u košarkaške vode do juniora, kojima su potrebni dodatni treninzi kako bi se usavršili.

"Kroz naš kamp u ovih 19 godina prošlo je oko 11.000 polaznika i 1.400 predavača, promotera i trenera, a kroz njega su prošli brojni košarkaši koji sada već imaju uspješne karijere poput Gordića, Kikanovića, Jaramaza i mnogih drugih“, rekao je Stanojević.

Proslavljeni košarkaš Partizana i direkor omladinskih kategorija crno-bijelih Zoran Stevanović pohvalio je kamp "Grawe Three Points“, na kojem je praktično svake godine.

"Idem desetak godina gore i svake godine imamo izvanredne uslove i organizaciju. Djeca mogu da nauče osnove košarke, ali i da saznaju o načinu života sportista i svemu ostalom“, rekao je Stevanović.

Direktor Grawe Banjaluka Veselin Petković čestitao je organizatorima na entuzijazmu i rekao da mu je drago što se jubilej 20 godina kampa poklapa sa 20 godina njegove kompanije u Banjaluci.

Promoter kampa Miroslav Berić rekao je da je 20 godina postojanja tradicija koja je za svaku pohvalu.

"Ne postoji nijedan kamp u ovom dijelu Evrope sa takvim uslovima. Naravno da kamp nije hotel u kojem se bude, ali tavi uslovi ne mogu da se nađu u Evropi. Kada smo mi počinjali, kada smo bili djeca, tako nešto nije ni postojalo. Nadam se da će biti puno djece, da će da uživaju i da uče, a jako je važno i što ovaj kamp nije prekinut ni prošle godine u vrijeme korone, jer teško je kada se prekine kontinuitet to ponovo pokrenuti“, istakao je Berić.

Proslavljeni košarkaš Ratko Varda pohvalio je organizatore jer daju više od 100 odsto sebe.

"Djeca treba da uživaju, da im trening i kamp budu zadovoljstvo, ovo je nešto što mi nismo imali. Nadam se da će kamp biti uspješan i da će se vratiti zadovoljni“, rekao je Varda.

Iz hotela Vučko poručili su da će se u godinama koje dolaze potruditi da i dalje isprate kako se kamp bude širio i najavili izgradnju novih terena, pa i natkrivenih, kao i bazena pa bi od naredne godine učesnici trebali da imaju još bolje uslove.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC