• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milo Đukanović na čelu KSCG

Bivši crnogorski premijer Milo Đukanović zamijeniće na čelu Košarkaškog saveza Crne Gore sadašnjeg predsjednika Vlade Igora Lukšića.

 Milo Đukanović na čelu KSCG Izvor: MONDO

Igor Lukšić je na mjestu premijera zamenio Mila Đukanovića, a narednih dana uslijediće zamjena u drugom smjeru - Đukanović će preuzeti Lukšićevo mjesto u vrhu KSCG, pišu "Vijesti".

Đukanović i Lukšić su već dogovorili smjenu na čelu KSCG uz dogovor sa predsjednikom Izvršnog odbora KSCG Veselinom Barovićem, a zvanični izbor Đukanovića za prvog čovjeka Košarkaškog saveza uslijediće najvjerovatnije sljedeće nedjelje na Skupštini KSCG.

Inače, Đukanović je vrlo aktivan u košarkaškom sportu. On je bio igrač kluba Ljubović početkom osamdesetih godina, a danas igra u ekipi veterena crnogorske reprezentacije u košarci.

Nastupajući u reprezentaciji veterana osvojio je dve titule prvaka Evrope i bronzu na Svjetskom prvenstvu. Redovan je posjetilac košarkaških utakmica u sportskom centru "Morača" na utakmicama Budućnosti.

Košarakaški savez Crne Gore imaće veoma burnu godinu - seniorska reprezentacija debitovaće na Evropskom prvenstvu u Litvaniji (31. avgusta - 18. septembar) a značajne nastupe, ali i rezultati se očekuju od ženske i mlade reprezentacije Crne Gore takođe na EP, a da li će Đukanović na novoj funkciji ređati uspjehe kao i u politici, ostaje da se vidi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC