• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražio otkaz da igra sa Lebronom, a nekad se nisu podnosili: Plej stiže u Lejkerse, a prije 9 godina je imao ovu poruku!

Autor Dragan Šutvić

Nekada su bili veliki rivali, a sada prde kraj karijera ponovo zajedno jure prsten.

 rondo dolazi u lejkerse  Izvor: Profimedia

Prave Los Anđeles Lejkersi pravi supertim ove sezone, pošto su Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu prirodali mnoge zvijezde. 

Stigao je Karmelo Entoni, potom je ugovor potpisao i Rasel Vestbruk, a sada je Ražon Rondo spreman da se vrati u Los Anđeles. Iskusni plejmejker je prošlu sezonu završio u Klipersima, potom je trejdovan u Memfis, ali tu neće odigrati ni minut košarke.

Možda će vas zanimati

Već je dogovorio sporazumni raskid ugovora, a kako javjaju američki mediji sve je spremno za ponovni dolazak u Lejkerse sa kojima je 2020. godine u plejofu odigranom u "mjehuru" osvojio svoju drugu NBA titulu.

Prvu je uzeo još 2008. godine kao član Boston Seltiksa, a tada se nije "mirisao" sa Lebronom. Četiri godine poslije osvajanja titule osvanula je jedna od najpoznatijih Rondovih slika. Na potpisivanju autograma navijačima on se slikao pored djevojke koja je nosila majicu sa natpisom. Pisalo je:

"Lebron je kučka", a ta majica je dodatno podgrijala rivalstvo Majamija i Bostona koji su se tih godina borili za titule.

Sada je situacija mnogo drugačija. Ukoliko se Rondo vrati to će mu biti treća sezona u Lejkersima i treća sezona kao saigrača Lebrona Džejmsa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC