• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mornar ga traži, Amerikanac poslao poruku u bademantilu i to sa drugog kontinenta! (FOTO)

Kori Dejvis se javio poslije potrage koju je organizovao Mornar.

 kori dejvis se javio iz SAD mornar ga tražio Izvor: instagram/thecorydavis/MN Press

Mornar je pobijedio Split, a odmah poslije meča je trener domaćeg tima Mihailo Pavićević otkrio da ima problem i da ne može da pronađe Korija Dejvisa.

Objasnio je da već nekoliko dana niko u klubu ne može da locira američkog košarkaša i da se nikome ne javlja. Dan kasnije se oglasio i on.

Dejvis je na svom Instagram profilu postavio fotografiju u bade mantilu, a ujedno je otkrio i da se nalazi u Hjustonu. Dakle, na potpuno drugom kontinentu...

Ostavio je i jednu zanimljivu poruku koja se vjerovatno odnosi na njegov doskorašnji klub, pošto je prilično jasno da se neće vraćati u Bar.

"Mišljenja sebičnih ljudi i onih koji imaju ograničeno razmišljanje ne mogu da mi naude. Takođe, ne zanimaju me riječi onih koji ne brinu o meni", napisao je Dejvis.

Izvor: Instagram/thecoreydavis

A, ovako je strateg Mornara opisao problem koji ima sa Dejvisom.

"Za Dejvisa smo angažovali potragu, jer ne znamo gdje je. To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovjek je jednostavno nestao. Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu, odbio je i da igra utakmicu pravdajući se nekom povredom za koju je ustanovljeno da ne postoji. Nije došao na dvije najvažnije utakmice i rekao je svoje. Nekoliko dana ne znamo ništa o njemu. Podnijeću prijavu Disciplinskoj komisiji, biće suspendovan", rekao je Pavićević na konferenciji za štampu.

Podsetimo, Dejvis je bio drugo pojačanje Mornara, došao je poslije Gligorija Rakočevića i potpisao je ugovor na godinu dana. On je u Evropi igrao još za turski Afjon i francuski Gravelan. U crnogorskom timu je na osam mečeva prosječno bilježio 9,3 poena i 3,6 asistencija po meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC