• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea domaćin Ciboni: Dragan Bajić očekuje dobru reakciju svog tima i podršku publike u Laktašima

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee u petak će na otvaranju 12. kola regionalne ABA lige dočekati zagrebačku Cibonu (18.00, TV Arena sport).

 Igokea - Cibona, ABA liga, 12. kolo, najava Dragan Bajić, Džejms Robinson Izvor: MN PRESS

"Igosi", kao i "cibosi", u posljednje vrijeme su zabilježili poraze, pa će učiniti sve da tu negativnu seriju prekinu. Oba tima su ispod Top 6 na tabeli sa omjerom od pet pobjeda i šest poraza, a imaju za cilj plasman u plej-of.

Izabranici Dragana Bajića su zabilježili dva vezana poraza (od Partizana u Laktašima i Studentskog centra u Podgorici), dok su Zagrepčani u nizu od tri neuspješna meča. Kad je u pitanju međusobni omjer, nešto uspješnija je Igokea sa 12 pobjeda naspram osam Cibone, dok je u Laktašima skor 6:4 u korist domaće ekipe.

"Očekuje nas novo iskušenje u ABA ligi. Moram da istaknem da smo imali par dana za pripremu i to smo iskoristili da maksimalno treniramo. Utakmica protiv Cibone neće biti nimalo laka, to je protivnik, jako talentovan, sa dobrom energijom i odličnim trenerom (Vladimir Jovanović). Znaju svoje ciljeve s kojima su ušli u ovu sezonu. Mi moramo da neutrališemo one stvari koje Cibona jako dobro radi, ako uspijemo u tome misli da je lakši put do nove pobjede. Očekujem dobru reakciju svog tima, dobro smo trenirali proteklih par dana. Očekujem i podršku publike koja nam je jako bitna, i bila je i u dosadašnjim utakmicama koje smo pobjeđivali. Što se tiče zdravstvenog biltena, vraćaju se Talić i Vulić tako da nastupamo u kompletnom sastavu", rekao je Bajić u najavi meča.

...
Izvor: Nemanja Babić/MONDO

 Džejms Robinson, košarkaš "igosa", takođe je optimista pred dvoboj protiv hrvatskog kluba.

"Igramo veoma bitnu utakmicu sutra protiv Cibone. Znamo da će doći da se bore i da odigraju čvrsto, to je mlad i dobar tim. Ali mi moramo da sve ono za šta smo se pripremali ovih dana. Moramo da odbranimo domaći teren", rekao je Robinson.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC