• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Jehovinih svjedoka završio karijeru, a sad se vratio iz penzije da pomogne Lebronu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lejkersi su odlučili da dovedu dvojicu igrača na desetodnevne ugovore.

 daren kolison i stenli džonson stigli u lejkerse na desetodnevni ugovor Izvor: Profimedia

Kakve vijesti prethodnih dana iz NBA lige! Boston je zbog problema sa sastavljanjem tima zbog velikog broja igrača zaraženih korona virusom vratio iz penzije Džoa Džonsona (41) poslije tri godine otkako je završio karijeru.

A sada su nešto slično uradili i Los Anđeles Lejkersi - potpisali su igrača koji je prije dvije godine okončao karijeru zbog Jehovinih svjedoka!

Daren Kolison novi je igrač LA Lejkersa i u narednom periodu igraće uz Lebrona Džejmsa i drugove, nakon što je potpisao desetnodnevni ugovor sa čuvenom franšizom.

Lejkersi su se na takav potez odlučili kako bi zamijenili igrače van stroja, a osim Kolisona, stiže i Stenli Džonson, kako bi obezbijedili pojačanja usljed velikog broja odsutnih.

Džonson ima 25 godina i bio je osmi pik na NBA draftu 2015. godine, ali daleko zanimljiviju priču ima 34-godišnji Kolins.

Ovaj bivši igrač Nju Orleansa, Indijane, Dalasa, LA Klipersa i Sakramenta, odlučio je da 2019. godine ode u penziju poslije nastupa za Pejserse. Tom prilikom je istakao i svoje razloge za kraj karijere.

"Ja sam jedan od Jehovinih svjedoka i moja vjera mi sve znači. Ispunjava me da volontiram i pomažem drugima i da učestvujem u službi širom svijeta. Radost koju osjećam je nevjerovatna", rekao je tada Kolins.

On će sada biti ponovo na parketu tokom 10-dnevnog ugovora sa Lejkersima, koji ove sezone imaju skor 16 pobjeda i 17 poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC