• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISTORIJA! Jokić uradio što niko drugi nije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Denver je pružio izvanrednu partiju protiv Milvokija.

 Nikola Jokić oborio novi rekord u NBA Izvor: Profimedia

Nema stajanja za Nagetse, upisana je i peta uzastopna pobjeda. I to kakva! Denver je slavio protiv Milvokija i to usred Viskonsina sa čak 36 poena razlike, a izvanredni Nikola Jokić bio je na jedan skok od novog tripl-dabl učinka!

MILVOKI BAKS - DENVER NAGETS 100:136
/30:33, 27:32, 24:38, 19:33/

Denver je odigrao gotovo perfektnu utakmicu, naročito u drugom poluvremenu, kada je njihova prednost konstantno rasla. I u svemu tome, MVP se snašao kao riba u vodi, dominirajući protiv neubjedljivih Baksa.

Nikola Jokić je meč završio sa 18 poena, 15 asistencija i devet skokova, ali nekoliko je razloga za ovako napadački slabiji učinak za njegove standarde. Srpski centar ništa nije silio tokom večeri, pa je šutirao tek devet puta iz igre, zabilježivši sedam pogodaka i samo dva promašaja.

Uz to, Jokić je na terenu proveo tek 28 minuta, ili nešto manje od dve i po četvrtine, pošto je trener Majkl Meloun shvatio da bi svoju glavnu zvijezdu trebalo da odmori u meču u kojem njegov tim dominira.

Jokić je u Denveru šutirao 5/5 za dva i 2/4 za tri poena, a uz to je imao i jednu rampu i tri ukradene lopte. Ovo je drugi put u istoriji da je neki centar u NBA ligi za manje od 30 minuta zabilježio najmanje 15 asistencija, a jedini ko je to prethodno uspio da uradi 2018. godine bio je... Pa, Nikola Jokić.

Uz Srbina, bilo je još raspoloženih igrača, pa je Eron Gordon ubacio 24 poena, Monte Moris je dodao 18, Vil Barton 15, a Brin Forbs 14.

Nije sa druge strane Janis Adetokunbo mogao sam sa svojih 29 poena, pošto je sljedeći u redovima Baksa po učinku bio Džru Holidej sa tek 14 poena.

Evo kakvu je partiju pružio Somborac:

Nikola Jokić protiv Milvokija
Izvor: Youtube/nba screen

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC