• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Partizan potvrdio - doveli smo najveće pojačanje: Stigao kapiten velikana, crno-bijeli već imaju moćan tim!

Autor Haris Krhalić

Partizan je potvrdio na zvaničnom sajtu da je Janis Papapetru potpisao ugovor.

 Bomba! Partizan potvrdio - doveli smo najveće pojačanje: Stigao kapiten velikana, crno-bijeli već imaju moćan tim! Izvor: MN PRESS

Grčki košarkaš Janis Papapetru novo je i najveće pojačanje Partizana ovog ljeta, saopštio je klub. Još prije nekoliko dana pojavila se informacija da će kapiten Panatinaikosa postati novi igrač crno-bijelih, a navijači sada konačno mogu da odahnu pošto je saradnja dvije strane ozvaničena.

Papapetru je četvrto pojačanje crno-bijelih ovog ljeta i stigao je poslije Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, tako da su crno-bijeli već sada sklopili moćan tim.

Partizan je saopštio da je Grk došao kao slobodan igrač, pošto je prethodno "izašao" iz ugovora sa Panatinaikosom. Već se oprostio i od navijača atinskog kluba za koji je nastupao u prethodne četiri sezone. Prije toga je pet godina bio igrač Olimpijakosa, njihovog najvećeg rivala.

Grčki mediji prethodno su prenijeli da je Papapetru bio izuzeto zainteresovan da sarađuj sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim evropskim trenerom, i da je to prelomilo da dođe u Beograd gde će takođe igrati Evroligu.

Novo pojačanje Partizana iza sebe ima devetogodišnje iskustvo igranja u Evroligi, a u prethodnoj sezoni Papapetru je prosječno bilježio 12 poena, uz 3,2 skoka u najjačem evropskom klupskom takmičenju. U nacionalnom šampionatu Grčke, Papapetru je u sezoni 2021/22 imao učinak od 12,8 poena i 3,7 skokova po meču.

Vredi istaći i da u svojoj kolekciji ima pet titula nacionalnog šampiona te zemlje, dva nacionalna kupa i dva Superkupa uz priznanja za najkorisnijeg igrača šampionata i nacionalnog kupa Grčke 2021. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ko plaća ove milionere....ili će opet raditi BAT kad završi sljedeća sezona....kao i za Trinkijerija i ostale.... dobro se mažete glodari....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC