• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivala mračna tajna NBA šampiona: Ostavio vjerenicu na dan vjenčanja

Autor Haris Krhalić

Stefon Džekson ispričao je kako je na dan vjenčanja ostavio svoju vjerenicu zato što nije potpisala predbračni ugovor.

 Stefon Džekson ostavio vjerenicu na dan vjenčanja Izvor: Instagram/Screenshot/iammelissaimani/Profimedia

Imaju i NBA šampioni svoje mračne tajne. Otkrivena je jedna takva, pošto je Stefon Džekson priznao da je na dan vjenčanja ostavio svoju vjerenicu Imani Šovalter zato što nije htjela da potpiše predbračni ugovor!

Čovjek koji je sa Gregom Popovćem i ekipom San Antonija osvojio titulu 2003. godine otkrio je kako je 2005. godine otkazao sopstveno vjenčanje i napravio haos zbog 38.3 miliona dolara.

"Ispričaću vam sve. Dakle, da bi predbračni ugovor mogao da se napravi, moraju budući supružnici da se slože, što se i dogodilo. Naglašavam da se i ona složila i da je sve bilo dogovoreno. Ugovor je napisan tri-četiri mjeseca prije svadbe", počeo je priču Džekson.

Ovako oni danas izgledaju:

Sve ovo prepričao je u jednom video klipu na Instagramu koji je poslije toga izbrisao.

"Prošao je mjesec, pa dva, vjenčanje se približavalo. Više puta sam je podsjetio da potpiše ugovor, rekla mi da nemam razloga za brigu. Na dan ceremonije je pokazala svoje pravo lice, saznao sam da nije potpisala ugovor. Otkazao sam vjenčanje i rekao da se nećemo vjenčati. Otišao sam u sobu i počeo sam da plačem. Kunem se, bio sam povrijeđen. Toliko sam želio da se vjenčamo. Plakao sam oko pola sata, teško mi je palo. Nisam vjerovao da sve to može da se desi zbog jednog parčeta papira", prepričao je Stefon.

On tvrdi da mu je Imani nudila da potpiše predugovor kasnije, da je on odbio, dok ona kaže da je sve izmislio.

"Dao mi je predugovor dvije nedjelje prije vjenčanja, laže. Nismo uopšte pričali o tome, već je on to sve dogovorio sa svojom majkom, ne samnom. Reci istinu jednom u životu", pručila je Imami putem Instagrama.

Džekson je izabran na draftu 1997. godine od strane Finiksa, ali je debitovao u najjačoj ligi tek 2000. godine kada je zaigrao za Nju Džersi Netse. Potom je prešao u San Antonio, pa je potpisao za Altantu. Onda je dobio ponudu od Indijane za šestogodišnji ugovor vrijedan 38.3 mliona dolara i prihvatio je. Navodno je upravo ta cifra bila navedena u tom predbračnom ugovoru. Želio je da zaštiti svoj novac.

Poslije Pejsersa Džekson je otišao u Godlen Stejt, igrao je još za Šarlot, Milvoki i Kliperse prije odlaska u penziju. Trenutno vodi podkast "All the smoke".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC