• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić napravio šou pred Eurobasket! Isplivao hit snimak, Luka jednim potezom napravio lom, pa su svi prasnuli u smijeh!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka Dončić je napravio šou sa saigračima.

 Luka-Doncic-pogodio-Cancara-loptom-u-glavu Izvor: Twitter/screenshot/EuroBasket

Luka Dončić napravio je lom na snimanju sa reprezentacijom pred početak Eurobasketa (od 1. do 18. septembra). Uoči starta šampionata reprezentacija Slovenija je napravila neke zanimljive kadrove i razne animacije za društvene mreže, a Luka je ponovo bio u centru pažnje.

U jednom dijelu je Dončić stajao zagrljen sa Goranom Dragićem i Vlatkom Čančarom i trebalo je da baci loptu iza. Umjesto toga je pogodio Čančara u glavu, lopta je od njega pala na platno za snimanje i nastao je pravi lom. Sva trojica su se okrenula i počeli su da se smiju.

Niko nije bio previše iznenađen, pošto je Dončić poznat kao šoumen, tako da su ljudi iz organizacije morali sve ponovo da postave i da spreme za nastavak snimanja. Sve je prošlo u odličnom raspoloženju i zabavi, o čemu svjedoči i snimak koji je objavljen na internetu. Uz to su navijači primijetili i da Vlatko nije nosio patike, što je bio još jedan interesantan detalj.

Slovenija se nalazi u "grupi smrti" u Njemačkoj. Pored njih u grupi B su još Litvanija, Francuska, Njemačka, Mađarska i Bosna i Hercegovina. Podsjećanja radi, Slovenci brane titulu osvojenu 2017. godine kada su u finalu savladali Srbiju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC