• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se pohvalila u ponoć - stigao novi "plej": Baskonija se bunila, a Argentinac zadužio opremu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda se pohvalila novim pojačanjem.

 Crvena zvezda predstavila Luku Vildozu Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je prethodne sedmice dogovorila dvogodišnju saradnju sa argentinskim košarkašem Lukom Vildozom, a u noći između nedjelje i ponedjeljka - objavljena je i njegova prva fotografija u opremi srpskog i jadranskog šampiona. Vildoza je u nedjelju doputovao u Beograd i zadužio crveno-bijele boje, čime je definitivno stavljena tačka na priče o problemima sa njegovim ugovorom na kojima je insistirala Baskonija.

Španski klub se oglasio saopštenjem u kome su istakli da oni i dalje imaju "prava na njega" pošto je stigao iz NBA lige, a kako se Crvena zvezda u međuvremenu nije oglašavala - fotografija je jasan odgovor.

"Luka Vildoza novo pojačanje KK Crvena zvezda stigao je u nedjelju uveče u Beograd i odmah zadužio klupsku opremu. Dobro došao u Crvenu zvezdu, Luka", napisano je u objavi na Instagramu u kojoj navijači Crvene zvezde oduševljeno reaguju na dolazak novog pojačanja.

Podsjetimo, Argentinac je proveo punih pet godina u Baskoniji (od 2016. do 2021. godine), dok je potom otišao u NBA ligu gdje je potpisao ugovore sa Niksima i Baksima. Ipak, stigao je da igra samo za Milvoki - i to sedam utakmica - prije nego što će se vratiti u Evropu i postati novo pojačanje Crvene zvezde koja je u odnosu na slavlje na Malom Kalemegdanu drastično promenila tim, uključujući i trenera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC