• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović pobjesnio na svog igrača! Kad je vidio šta je uradio - očitao mu lekciju za pamćenje! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović je krenuo da se pozdravi sa protivničkom klupom kada je vidio šta je uradio njegov košarkaš Uroš Trifunović.

 Zeljko-Obradovic-pobjesnio-na-Urosa-Trifunovica Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je teže nego što je očekivao došao do pobjede nad Studentskim centrom (91:82), pošto su tek u posljednjoj dionici uspjeli da slome otpor upornih Podgoričana. Bila je to prva utakmica za crno-bijele pred domaćom publikom ove sezone, ujedno i uvertira za "dupli program" Evrolige u Areni iduće sedmice, a Željko Obradović je u više navrata bio nezadovoljan igrom svojih igrača, dok se posebno naljutio nakon sirene kojom je označen kraj utakmice.

Partizan je imao sigurno vođstvo od devet poena, Studentski centar je promašio posljednji šut na meču, a loptu koja se odbila od obruča potom je nogom ispucao na tribine Uroš Trifunović, bez ikakve potrebe.

Zbog tog poteza Željko Obradović je promijenio svoju uobičajenu putanju poslije utakmice - u susret treneru protivničkog tima kome čestita na pobjedi i porazu - i okrenuo se ka Urošu Trifunoviću kome je bila potrebna lekcija. Obradović je stavio ruke na bokove i djeluje da je žestoko pobjesnio na mladog košarkaša, mada se ne čuje šta je rekao, dok je prišao takođe i kapiten tima Kevin Panter koju mu je objašnjavao da to nije bilo potrebno.

Nije ovo prvi put da Uroš Trifunović napravi nepotreban gest na utakmici pošto je prije samo nekoliko mjeseci neprikladno slavio ispred Dejana Radonjića, zbog čega ga je Željko Obradović slao u svlačionicu rivala da se izvini.

Pogledajte

00:15
Uroš Trifunović ispucao loptu
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Na samoj konferenciji za medije Željko Obradović se nije posebno zadržao na potezu Uroša Trifunovića, nego je istakao da je najvažnije što su pobijedili - i imali reakciju poslije teškog poraza u Vitoriji.

"Imali smo samo jedan trening između mečeva, ali šta je tu je. Kako je nama, tako je svima. Studentski centar je odigrao dobru utakmicu. Trudio sam se da rasporedim minute svima, a jedino što nije dobro što je puno igrao Lesor. Tako je situacija bila. Čekamo navijače u utorak na premijeri protiv Milana u Evroligi. Moramo bolju odbranu da igramo. Igrali smo mnogo bolje defanzivno u Vitoriji nego u Berlinu protIv Albe. Izgubili smo taj meč na način kako smo izgubIli. Imali smo dobre trenutke, ali i pravili neke katastrofalne greške. Sutra imamo jedan trening da pripremimo utakmicu s Milanom. Radimo, pričamo, analiziramo, igrači su svjesni svega. Vjerujem u njih, imaju moju punu podršku. Greške su sastavni dio košarke, ali su problem kad su bespotrebne koje dolaze kao posljedica dekoncentracije", zaključio je Obradović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC