• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Partizan prvi put igra u Areni: Stigli popodne iz Španije, odmah na trening, pa na "studente" iz Podgorice!

Autor Haris Krhalić

Partizan poslije četiri uzastopne utakmice u gostima kreće u seriju utakmica na domaćem parketu.

 Partizan SC Derbi najava utakmice Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dok navijači Partizana i dalje misle o nesrećnom porazu u Vitoriji od Baskonije i nenapravljenom faulu, crno-bijeli moraju da se okrenu već narednom izazovu jer je pred njima paklen raspored. Košarkaši jadranskog vicešampiona sletjeli su oko 13 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" i odmah otišli na trening pošto ih u nedjelju (21 čas) očekuje utakmica trećeg kola ABA lige, a protivnik je Studentski centar iz Podgorice.

Biće to prilika da navijači crno-bijelih prvi put vide novu ekipu na domaćem terenu, a trener Željko Obradović nada se da će lijepa podrška dati energiju njegovoj ekipi koja je sigurno umorna poslije velike borbe na Pirinejima.

"Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Vjerovatno nešto što je dobro poslije četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati poslije utakmice koju smo igrali u Evroligi. Treba vidjeti reakciju. Naravno radili smo skauting Studentskog centra i kao i svaka utakmica u ABA ligi, sa maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da odigramo dobro", poručio je Obradović za zvanični sajt Partizana.

Mladi košarkaš Tristan Vukčević takođe se nada da će se navijači odazvati u velikom broju i da će im pomoći da dođu i do treće pobjede u ABA ligi.

"Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osjete atmosferu kakva je ovdje. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra", istakao je Vukčević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC