• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuka jer je Jokić MVP, a igra očajno! Ne pamti se gori meč Embida - promašio 15 šuteva, bježao od odbrane i novinara!

Autor Haris Krhalić

Džoel Embid je odigrao možda i najgori meč u sezoni, a protiv tima sa kojim se Filadelfija bori za prvo mjesto na Istoku.

 Džoel Embid loša partija protiv Baksa Izvor: Profimedia

Džoel Embid se poprilično naljutio što prethodne sezone nije proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, odnosno jer je ta nagrada opet otišla u ruke Nikole Jokića, međutim umjesto da nastavi da radi i na taj način prigrabi priznanje - odigrao je očajan meč protiv Milvokija. Baksi su nanijeli Filadelfiji drugi poraz u novoj sezoni (90:88), a navijači teško da pamte slabiju partiju Embida koji je djelovao kao da se potpuno predao!?

Statistika će reći da je Embid stigao do dabl-dabl učinka sa 15 poena i 12 skokova, ali katastrofalan šut (šest od 21), kao i užasan "govor tijela" tokom čitavog meča govore da se nešto čudno dešava sa snažnim centrom.

Njega je tokom meča potpuno "ukrotio" Bruk Lopez i zbog loše energije natjerali su ga na četiri izgubljene lopte, da bi na sve to Džoel Embid pobjegao i od novinara. Američki reporteri prenose da je odbio da govori za medije nakon utakmice, zbog čega ga čeka kazna, a pravi razlog još je nepoznat. Nikome nije jasno da li postoje neki privatni problemi koji muče Embida ili je ovo bio način možda i da skrene pažnju da je nezadovoljan u Filadelfiji.

Prosto je nevjerovatno da je jedan od najdominantijih igrača NBA lige odigrao drugo poluvrijeme bez učinka, a nije prethodno rečeno da je povrijeđen...


Za to vrijeme Džejms Harden je preuzeo ulogu vođe tima i sa 31 poenom, osam skokova i devet asistencija bio je najefikasniji akter utakmice. Na drugoj strani Milvoki je predvodio Janis Adetokunbo sa 21 poenom, 13 skokova i osam asistencija, dok je već pomenuti Bruk Lopez pružio dobru partiju prije svega dobrom odbranom (imao na to 17 poena i četiri skoka).

U jedinom drugom meču između četvrtka i petka Klipersi su dobili derbi Los Anđelesa (103:97), što će reći da je i Lebronova ekipa na 0-2. Lijepa vijest je da se poslije duge pauze vratio i Džon Vol i pomogao sa 15 poena pobjedničkom sastavu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC