• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veseli doveo NBA krem u Beograd

Partizanovog krilnog igrača u srijedu gledaju generalni menadžeri nekoliko NBA timova, predvođeni Kevinom O'Konorom (Juta) i Brajanom Kolanđelom (Toronto).

 Veseli doveo NBA krem u Beograd Izvor: MONDO

Do NBA drafta ostalo je samo još 15 dana, a zainteresovani timovi poslali su svoje visoke predstavnike u Beograd, da pogledaju možda i posljednju utakmicu Jana Veselog u dresu Partizana mt:s.

Dvadesetjednogodišnji Čeh mogao bi da postane najviši draft "pik" iz srpskog prvenstva poslije Darka Miličića, kojeg je Detroit 2003. godine uzeo sa druge pozicije, iza Lebrona Džejmsa, a prije Entonija, Boša i Vejda.

U srijedu su u Pionir došli generalni menadžer Jute Džez Kevin O'Konor (imaju treći "pik"), generalni menadžer Toronto Reptorsa Brajan Kolanđelo (peti "pik"), a svog čovjeka imaju i Vašington Vizardsi (šesti "pik").

Američki mediji uveliko pišu o mogućnosti da Veseli u dresu Jute naslijedi Rusa Andreja Kirilenka, kojem je istekao ugovor.

Da O'Konor voli evropske igrače, govori to što je prethodnih godina draftovao Sašu Pavlovića, Tadiju Dragićevića, Španca Raula Lopeza, Grka Kostu Kufosa, Hrvata Antu Tomića i Rusa Pavela Podkolžina.

O Kolanđelovom afinitetu prema košarkašima izvan SAD takođe ne treba raspravljati. Dovoljno je reći da su njegov tim često zvali "Euraptors"...

Prva dva "pika" na draftu 2011. trebalo bi da budu Kajri Irving (Djuk) i Derik Vilijams (Arizona), a poslije toga je sve moguće, pa i da Jan Veseli bude broj tri.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC