• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco i Crvena zvezda? Real Madrid neće, ali nije gotovo!

Autor Dragan Šutvić

Ističe rok da Real Madrid izjednači navodnu ponudu Crvene zvezde za argentinskog asa, ali situacija neće biti gotova i ako to ne uradi.

 da li će fakundo kampaco otići u crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Real Madrid neće izjednačiti ponudu Crvene zvezde za argentinskog košarkaša Fakunda Kampaca, ali istovremeno ne odustaje od njega, objavio je poznati španski list "Marka". Madriđani ne mogu da pariraju Zvezdinoj ponudi od 1,8 miliona evra do kraja ove sezone, plus 2,5 miliona evra za sljedeću, ali ni ne odustaju od plejmejkera, tvrdi taj list.

Možda će vas zanimati

"Real Madrid neće parirati ponudi koju je Crvena zvezda poslala Fakundu Kampacu. 'Bijeli' su imali rok od 10 dana, koji ističe ovog četvrtka, da se domogne organizatora igre tako što će izjednačiti brojeve koje je beogradski klub iznio pred košarkaša, ali su one nedostižne za klub. U decembru, kada je sezona u toku i budžet zatvoren, Madrid ne može da dostigne ponudu od 1,8 miliona evra do kraja ove sezone i 2,5 miliona za sljedeću".

"Međutim, to ne znači da će Kampaco sigurno igrati u Beogradu. Real Madrid još ima šanse da ubaci plejmejkera u svoje redove. Glavno pitanje sada se vrti oko duga koji igrač i dalje ima prema klubu, jer duguje 2,6 miliona evra za raskidnu klauzulu (utvrđenu kada je 2020. otišao u NBA ligu - u Denver Nagetse). Kapitalno pitanje je - kako se suočiti sa tom isplatom?".

List ističe da su dvije strane "osuđene na razumijevanje".

"Madriđani bi njegovim dolaskom ojačali jednu od najboljih ekipa u svojoj istoriji tako što bi pojačali najslabiju poziciju igračem koji je prije odlaska u NBA ligu bio u Top 3 najboljih u Evropi. I skoro isto toliko važno, spriječilo bi Kampaca da potpiše za konkurenta. Kada bi završio u Crvenoj zvezdi, mogao bi na ljeto da izađe iz ugovora i da bude na 'pijaci' bez mogućnosti da Real reaguje. U tom slučaju sačekali bi ga evropski velikani punih džepova. Zato sve ovo zvuči kao opcija 'sada ili možda nikad'.

"Marka" podsjeća i na to da je Kampaco imao sjajne godine u Realu i u Madridu i kada je u pitanju košarka i kada je u pitanju privatni život.

"Poznaje klub, porodici mu je uvijek bilo prijatno, još ima kuću u gradu... Moramo da sačekamo još nekoliko poglavlja prike nego što se ova sapunica završi", zaključak je u Španiji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC