• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea prijeti istupanjem

"Ukoliko se uskoro ne promijene neke stvari u KS BiH, ozbiljno razmišljamo da ne igramo Ligu BiH", izjavio predsjednik Igokee Goran Dodik.

 Igokea prijeti istupanjem Izvor: MONDO

U Igokei se još ne mogu pomiriti sa činjenicom da nisu osvojili šampionsku titulu u BiH i da sljedeće sezone neće igrati u NLB ligi. Glavnog krivca vide u sidijama , kao i komesaru takmičenja Boži Bošnjaku.

"Koliko znam, i ostali klubovi iz Republike Srpske koji se takmiče u Ligi BiH imaju slično razmišljanje kao i mi. Ako je ostalim ekipama stalo do komesara takmičenja, neka je onda i igraju. Treba da se promijene ljudi koji vode ligu jer ne može čovjek koji godinama radi u ekipi Širokog da sada vodi ligu. Vrijeme je da čelnici saveza sjednu i dogovore se o propozicijama budućeg takmičenja i da se propozicije ne donose tokom lige kad to nekome odgovara", rekao je za "Glas Srpske" predsjednik Igokee.

Velika želja kluba iz Aleksandrovca je da ponovo igra u NLB ligi, ali će i to biti teško ostvarljivo ove sezone jer su sva planirana mjesta popunjena.
"Sva mjesta u Jadranskoj ligi su popunjena, što je zvanično potvrđeno i prema našim saznanjima teško je očekivati da će neki od klubova odustati od takmičenja", naglasio je Dodik.

Prema sadašnjoj raspodjeli mjesta, sljedeće sezone Slovenija će imati četiri predstavnika, Krku, Union Olimpiju, Helios i Zlatorog (bivša Pivovarna Laško). Srbija ima tri sigurna učesnika, Partizan, Hemofarm i Radnički, dok će FMP morati da plati pozivnicu u iznosu od 150.000 evra ukoliko želi da igra. Iz Hrvatske dolaze Zagreb i Cedevita, a Cibona, kao i "panteri", mora da plati pozivnicu. Crnogorska Budućnost ima zagarantovano mjesto, kao i povratnik u ligu izraelski Makabi. Široki će biti predstavnik BiH. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC