• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola, šta je to!? Evo zašto Jokić nosi odijela: Zbog ludih boja ga čak i napadaju - "Ne blamiraj se!" (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je ove sezone počeo da nosi odijela, pogledajte njegove najbolje i najluđe modne kombinacije.

 Zašto Nikola Jokić nosi odijela u NBA Izvor: YouTube/DameReems/ESPN/Hardwoodhoops983/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić često djeluje nezainteresovano, i zbog toga je čak dobio i ozbiljne kritike tokom Ol-stara, ali se zato pobrinuo da tokom vikenda u kome su u centru pažnje košarkaški superstarovi - i sam privuče poglede zanimljivim odijelom. Jokić je vjerovatno bio najbolje obučen u Solt Lejk Sitiju i očigledno je napravio veliku promenu kada je u pitanju stajling jer smo tokom prethodnih godina uglavnom gledali kako je u trenerkama, garderobi sa klupskim amblemom, nerijetko čak i u atlet majici pred medijima.

Crno-bijelo odijelo je samo jedno od mnogih koje je Jokić "proslavio" ove sezone u NBA ligi, a možda najviše pažnje privukao je kada se na jednoj utakmici, koju nije igrao zbog povrede, pojavio u narandžastom sakou, pantalonama, ali i šarenoj košulji na čemu mogu da mu zavide i ekstravagantniji košarkaši poput Džejmsa Hardena.

Shvatio je Jokić da je dio šou-biznisa i da to ponekad podrazumijeva i drugačije odijevanje, a u sljedećoj galeriji možete da pogledate koje je sve modne kombinacije nosio ove sezone.

"Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odijelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odijelo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovdje da radim svoj posao", rekao je Nikola Jokić u jednom razgovoru poslije meča sa Šekilom O'Nilom nakon čega je nastavio da se oblači formalnije, za razliku od kolega koje se trude da djeluju što čudnije ne bi li privukli pažnju. Doduše, ništa novo u odnosu na svijet muzike, filma...


Interesantno je da se mnogima dopada novi Nikolin stil, međutim više se to odnosi na SAD. Za razliku od toga u Srbiji ima i mnogo "podignutih obrva", tako da se na društvenim mrežama, posebno nakon Ol-stara, nalaze i mnogi podrugljivi komentari.

"Neka kaže neko Jokiću da se ne blamira u ovim kombinacijama, ne stoje mu", "Od ovog crno-bijelog materijala nekada su šiveni ženski kompleti", "Što ne kupi desetak odijela Armani i Bog da ga vidi. Ovako, ubode svaku petu kombinaciju","Ne može sa ovom običnom frizurom i poluobrjan da nosi ove outfite, ali nisu loši", samo su neki od komentara koji se nižu ispod fotografija. Kako se vama čini?

Anketa

Da li vam se dopadaju Jokićeva odela?

  • Ne, skroz su bez veze...

    25% (1)

  • OK su, ali nekako ne idu uz njega

    25% (1)

  • Fenomenalno mu stoji!

    50% (2)

Da li vam se dopadaju Jokićeva odela?

Rezultati

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC