• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić pogledao u telefon, pa "eksplodirao"! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hit scena na terenu - Nikola Jokić, mobilni telefon i možete da pretpostavite šta je bilo na ekranu.

 Nikola Jokić gledao trke konja pa slavio Izvor: Twitter/Nuggets

Nikola Jokić snimljen je kako sa velikom pažnjom gleda mobilni telefon na košarkaškom terenu, a onda i slavi zbog onoga što je vidio. "Svi znamo šta je uključio da gleda", napisao je Denver na svojim klupskim profilima na društvenim mrežama, a nije teško pretpostaviti da je vjerovatno u pitanju neka kasačka trka. Bilo je zanimljivih (ali i tačnih) komentara da tako burno ne slavi ni svoje koševe za pobjedu.

Jokić je od djetinjstva strastveni ljubitelj konja, sa njima provodi ljeta do dolaska u reprezentaciju, a i u Americi aktivno vodi svoju ergelu. Tako je izvjesno da je i na terenu Memfisa, spremajući se za derbi Zapadne konferencije (drugoplasirani protiv prvoplasiranih Nagetsa), gledao upravo svoje konje koji jure. Pogledajte sa koliko emocija ih je posmatrao:

Nikola Jokić je toliko posvećen konjima da svaki slobodan trenutak koristi razmišljajući o njima i o svom timu. Tako je poslije Evropskog prvenstva navodno potrošio čak 143.000 evra da bi kupio tri trkačka grla na aukciji 12. i 13. septembra. Simpatična scena dogodila se i u januaru, kada je na hipodromu saznao da će ići na Ol-star. "Bio sam tamo i nisam ni obratio pažnju na Ol-star, da budem iskren", priznao je Nikola iskreno, u svom stilu.

Nikolin trener i svi u klubu znaju za tu Jokićevu strast, pa su organizovali i dodjelu njegovog MVP priznanja za prošlu sezonu upravo u Somboru u štali, gdje su mu prošlog ljeta napravili veliko iznenađenje i rasplakali ga. U pozadini su muzičari svirali hit-pjesmu Zvonka Bogdana: "Već odavno spremam svog mrkova". Podsjetite se još jednom kako je to izgledalo: 

Nikola Jokić i konji - to je vječna ljubav i toliko joj je posvećen da je počeo i aktivno da uči o njima i čita knjige o konjima na engleskom u Americi. Uz porodicu, prijatelje i košarku, teško je zamisliti da mu je nešto bliže srcu od konja. Uostalom, poslije profesionalne karijere njegova ambicija je da se vrati kući i da postane kasački trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC