• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić, Kecman i Katić još godinu u Partizanu

Iskusni trio produžio saradnju sa šampionom Srbije i Jadranske lige. Narednih dana crno-bijeli kreću pregovore i sa potencijalnim pojačanjima iz inostranstva.

 Božić, Kecman i Katić još godinu u Partizanu Izvor: MONDO

Šampion Srbije i NLB lige Partizan mt:s dogovorio je produžetak saradnje sa trojicom iskusnih igrača - kapitenom Petrom Božićem, Dušanom Kecmanom i Raškom Katićem.

Poslije višednevnih pregovora dogovoreno je da ostanu i naredne sezone u crno-bijelom dresu.

Partizan su po završetku šampionske sezone napustili Jan Veseli, koji je otišao u NBA ligu, Džejms Gist i Kurtis Džerels preselili su se u Fenerbahče, a Nejtan Džavai postao je igrač Uniksa.

Iako se spekulisalo da je Amerikanac Kalin Lukas pred vratima trofejnog beogradskog kluba, sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je za "Žurnal" da im je prioritet bio produžetak saradnje sa trojicom igrača i sa nisu počeli razgovori ni sa jednim strancem. To se, prema njegovim riječima, može desiti tek kroz nedjelju dana.

Crno-bijeli pokazali su interesovanje za Danila Anđušića, igrača Hemofarma. On je predao zahtjev za raskid ugovora sa Vrščanima i tek kada mu bude riješen status počeće pregovori sa šampionom Srbije.

Partizan je raskinuo ugovor sa Aleksandrom Mitrovićem, koji je na pozajmici bio u Budućnosti i Mega Vizuri, a produžio ugovor sa Vladimirom Lučićem na još tri godine, do 2014.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC