• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZNATE GA IZ ABA, A VRANJANI GA PAMTE PO GOLOVIMA: Zove Miško sa ugovorom, a meni nude 200 evra da igram BETON LIGU!

Autor Nikola Lalović

Nikola Otašević, čovjek koloritne karijere, kako košarkaške, tako i fudbalske.

 bivši košarkaš budućnosti igrao fudbal u beton ligi  Izvor: YouTube/screenshot/Jao Mile podcast

U svojoj bogatoj košarkaškoj karijeri Nikola Otašević je mnogo puta rkešavao utakmice, a nekada je zbog toga ima problema i sa ocem! Sada je u "Jao Mile" podkastu otkrio da je imao i kratku fudbalsku karijeru i to u Vranjanima kod Požege!

Nakon Beopetrola, Ergonoma, Zdravlja i OKK Beograda proveo je jednu sezonu u Poljskoj, a dok je čekao da nađe novi klub, zaigrao je fudbal u beton ligi! Ipak, kada je trebalo da zaigra za FK Siti protiv Glumača iz Vranjana - usluhedio je poziv Miška Ražnatovića da dođe u ABA ligu.

"Ja nemam klub, zove me Miško Ražnatović, bio mi je menadžer. Kaže: 'Otaš imamo Budućnost'. Ja kažem ekstra. 'Moraš sutra odmah da se javiš!' Kad? 'Sutra!' Bio četvrtak, rekoh Miško, ja prije utorka ne mogu, imam neke obaveze!", počeo je svoju nevjerovatnu priču Nikola Otašević. 

A kakve su obaveze bile? Blizu rodnog Užica je selo Vranjani u kojima je Otašević odigrao fudbalsku utakmicu na kojoj je dao dva gola, ali i napravio sebi problem!

"U nedjelju sam igrao utakmicu u Vranjanima za taj FK Siti. Krenem da nabacim loptu, pređe mi preko noge, lobujem golmana. Ne znam kako da se radujem, prvi gol u karijeri. Trčim, sto puta sam dao neki bitan koš, ali ovo ne može da se poredi. Ali nema trave, j*biga, neko selo, teren pola trava pola zemlja. Ja na koljena... Na oba kolejna!", pričao je omaleni plej. 

Njegova koljena poslije ovakve proslave nisu mogla da prođu neprimijećeno, a prvi je to naravno primijetio Dejan Radonjić. Tadašnji trener Budućnosti ga je pitao šta se desilo.

"Dolazim u utorak, upoznajem se tamo sa igračima, ovako me Radonjić gleda: 'Šta si to radio?' Ja rekoh pao. 'Sa čega si pao sa motora!' A ja igrao u Vranjanima, dao dva gola!"

U Vranjanima je ostavio dobar utisak, pa da nije dobio ponudu Budućnosti ne bi morao da brine: "Kaže neki čiča: 'Daj da damo ovom malom 200 evra da igra za nas!' Kaže neko jesi ti lud, potpisao za Budućnost! Koju Budućnost? Košarkaški klub. Ovaj igra košarku!?", završio je svoju nevjerovatnu priču Nikola Otašević. 

Nikola Otašević Jao Mile podkast
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC