• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Dončića mu nisu dali novac, a on je ZVIJER: Niksi na Bransonov pogon kidaju u plej-ofu, ovo nismo vidjeli deceniju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Branson je ove sezone pokazao da je nevjerovatan košarkaš i vuče Nikse.

 Džejlen Branson vodi Njujork Nikse u plej-ofu NBA lige Izvor: Profimedia

Maveriksi su ljetos odlučili da se odreknu Džejlena Bransona i ne ponude mu novac koji su mu nudili Niksi (102 miliona dolara) i to može da bude istorijska greška gazde Marka Kjubana. Ne samo da je njegova ekipa ove sezone doživjela fijasko sa dvije zvijezde (Dončić i Irving), nego im i Branson sve vrijeme dokazuje da su ga potcijenili - i da možda vrijedi i mnogo više novca pošto je na putu da Niksima donese radost.

Njujork je srušio Klivlend 102:93 (30:23, 24:22, 19, 26, 29:22) i tako je poveo 3:1 u seriji, pa im sada samo još jedna pobjeda nedostaje kako bi prvi put poslije decenije stigli do druge runde plej-ofa.

Upravo je Branson bio najbolji akter utakmice pošto je u "Medison Skver Gardenu" ubacio 29 poena (uz to još šest skokova i šest asistencija), dok je na drugoj strani potpuno zakazao Donovan Mičel. "Nestao" je i susret završio sa samo 11 poena (šut iz igre pet od 18) i sa takvom partijom Kavalirsi nisu imali šanse da uvedu utakmicu makar u uzbudljivu završnicu, pa će tako na svom terenu sada morati da se "vade".

Osim Bransona, Beret je ubacio 26 poena, a Hart je dodao 19, dok je sa druge strane Klivlend predvodio Garland sa 23 poena i deset skokova. Ako se Mičel ne probudi, Njujork može da sanja polufinale Istoka gdje su potencijalni rivali Milvoki i Majami (1-2).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC