• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JANG NESTVARNOM TROJKOM UGASIO BOSTON - BOGDAN ODMAH PRITRČAO: "Najprecjenjeniji" igrač razbio Seltikse! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Djelovalo je poslije prva dva meča da će ovo biti šetnja za Boston, ali Tre Jang se potrudio da sjajnom trojkom "istjera" i šesti meč! Iako je nedavno proglašen za najprecjenjenijeg igrača NBA lige, Jang je opet dokazao kakav je majstor.

 Boston protiv Atlante vodi 3:2 u seriji Izvor: Profimedia

Atlanta je živa! Mnogi su ih otpisali u seriji sa Boston Seltiksima, ali je Tre Jang donio nevjerovatnu pobjedu u "TD Gardenu" i ostavio je svoj tim u plej-ofu. Jang je meč završio sa 38 poena, a on je postigao poene za pobjedu svog tima. Bilo je 117:116 na 7,3 sekunde do kraja, dobio je loptu iz auta na svojoj polovini, nadriblao do devet metara u ubacio trojku za pobjedu! Na semaforu je ostalo 1,8 sekundi, što nije bilo dovoljno za Boston da se vrati u meč.

Bogdan Bogdanović je bio jedna od opcija u posljedjem napadu, čekao je u korneru pas svog pleja koji je bio raspoložen i koji je dao 14 asistencija na meču, a kada je vidio pogodak za trijumf, prvi je dotrčao do Janga i odmah mu čestitao i pozdravio se sa njim. Pogledajte ovu trojku: 

Džon Kolins se konačno pojavio u ovoj seriji i ubacio je 22 poena, a Bogdan Bogdanović je imao fantastičan meč sa 18 poena, šest skokova i pet asistencija. Kod Bostona Džejlen Braun je ubacio 35 poena uz sedam skokova i pet asistencija, ali je Džejson Tejtum imao samo 19 poena, osam skokova i osam asistencija. 

Sada Boston vodio sa 3:2 u seriji i ona se seli u Atlantu. Šesti meč je na programu u četvrtak od 22.00 i tada će Boston željeti da završi seriju, a Atlanta da ostane u njoj! Dok Boston i Atlanta i dalje igraju mečeve prve runde, Denver i Finiks su zakazali duel polufinala Zapada. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC