• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, ništa mu ne možete! Dvojica skakala na Jokića, tukli ga, on opet ubacio TRIPL-DABL začas!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako su ispod koša stalno "sijevali" jaki startovi i udarci, Nikola Jokić je uspio da ubaci novi tripl-dabl, svoj osmi u karijeri u plej-ofu.

 Nikolu Jokića tukli, a on postigao ostvario tripl-dabl Izvor: Twitter/printscreen/@Nuggets

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su prošli dalje u polufinale Zapada gdje će se sastati sa Finiks Sansima. Tu će Jokić morati da se susretne sa Deandre Ejtonom, ali teško da će ga centar sa Bahama tući kao što su to činili visoki igrači Minesote. 

Mijenjali su se Rudi Gober i Karl Entoni Tauns na Jokiću, a i u četvrtom meču plej-of serije su ga pošteno prebili! Na nekim mečevima u plej-ofu srpski centar nije dobio nijedno slobodno bacanje, a na sve ovo se samo - nasmiješio! 

U jednom od napada pete utakmice serije na njega su skočili Entoni Edvards i Karl Entoni-Tauns, obojica su ga potkačili, ali nije bilo dovoljno. Lopta je ušla u koš, hala je eksplodirala, a Jokić se samo smješkao! Pogledajte:

"Oni su nezgodan tim, ne odustaju. Došli su ovdje da se bore. Mislim da smo imali priliku da zavrđimo meč ranije, ali mislim da je najbitnije da smo prošli u narednu rundu. Mi smo se borili jedni za druge, u odbrani i napadu. Cijeli meč sam promašivao šuteve, nije ovo bila moja noć. Ali ostao sam agresivan, vjerovao sam u sebe, a mislim da su i moji saigrači vjerovali u mene", rekao je Nikola poslije meča. 

Sada slijede dueli sa Finiks Sansima gdje će sa druge strane imati Deandrea Ejtona, ali i snažnog Bismaka Bijomba i nekadašnjeg centra Partizana Džoka Lendejla. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC