• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin prije šest mjeseci otišao u NBA i skroz se transformisao, svi u čudu! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović je ozbiljno shvatio zahtjeve NBA i odmah je nabacio nekoliko kilograma mišića.

 Nikola Jović transformacija Izvor: MN Press/Twitter/currypistonn/Screenshot

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović stigao je ljetos u NBA ligu nakon što je izabran na draftu kao 27. pik. Odmah je bilo jasno da u prvoj sezoni, iako je blistao na pripremema, neće dobiti pravu šansu, ali čini se da i te kako na Floridi računaju na Jovića za budućnost, pa tako čini se da Srbin radi i po specijalnom programu kako bi što prije imao "tijelo za NBA". Za samo nekoliko mjeseci, njegova fizička transformacija je nevjerovatna.

I navijači na društvenim mrežama primijetili su da je Jović "nabacio mišiće" u teretani, pa je na jednom od snimaka iz svlačionice, na kome su igrači Majamija slavili pobjedu nad Milvokijem, bilo očito da to više nije onaj "mršavi mladić" koji je u Ameriku stigao ljetos iz Mege.

Nikola Jović je ove sezone odigrao 15 utakmica za Majami i najviše prilika dobijao je na početku takmičarske godine dok su imali problema sa povredama. Na utakmici protiv Vašingtona ubacio je čak 18 poena, što dovoljno govori da je njegov potencijal visok, da bi u pokušaju da dobije što više minuta - bio proslijeđen u razvojni tim. Nažalost, Jović je imao i manju povredu koja ga je jedno vrijeme držala van terena, dok je malo očekivano da bi tokom plej-ofa mogao da dobije priliku, ipak trener Erik Spolstra sada maksimalno "skraćuje rotaciju" i igra sa provjerenim timom. Ali, da je tu da "upija majstorstvo" Džimija Batlera i da uči od njega, to je opet sjajna stvar u ovim godinama...


Interesantno, mladić rođen u engleskom Lesteru, nije još završio ni srednju školu, pa ga to očekuje predstojećeg ljeta kada će kao i većina mladih košarkaša iz NBA dodatno raditi na fizičkoj spremi kako bi sljedeće sezone mogao još bolje da odgovori zahtjevima koji se stavljaju pred njega.

Podsjetimo, bivši košarkaš Mege je proglašen za najtalentovanijeg igrača ABA lige u sezoni 2021-22, a vidjećemo da li će ići i stopama svog skoro identičnog imenjaka i prezimenjaka - Nikole Jokića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC