• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver pokraden protiv Majamija za 5 poena!? (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić i Denver neće biti naročito srećni zbog propusta sudija na drugom meču NBA finala.

 Sudije ukrale 5 poena Denveru protiv Majamija Izvor: Profimedia

Denver nije uspio da "odbrani" domaći teren i poražen je u drugoj utakmici serije NBA finala 111:108, uprkos tome što je srpski centar Nikola Jokić opet odigrao fantastičan meč. Postigao je Jokić čak 41 poen, ali ga je "izdao" ostatak tima, prije svih mladi Majkl Porter Džunior koji je ubacio svega pet poena, dok je druga zvezda tima Džamal Marej odigrao ispod svog nivoa i na kraju je promašio trojku za produžetak.

Međutim, da li je Denver uprkos tome zaslužio da pobijedi? Na društvenim mrežama pojavile su se krupne sudijske greške koje govore da Nagetsi nisu imali sreće sa pojedinim odlukama i lako je moglo da se desi da situacija ode u njihovu korist i da tako dođu do pobjede.

Denver je oštećen u najmanje dvije situacije za ukupno pet poena, što nam govori da bi došli do pobjede u drugoj utakmici NBA finala, samo da su arbitri bili malo pažljiviji. Najspornija situacija se dogodila u drugom poluvremenu kada se Džamal Marej probio kroz reket Majamija i bacio "flouter", kada ga je izblokirao Adebajo. Ispostavilo se da je u pitanju bila silazna putanja i da su ti poeni morali da budu priznati Denveru.


U drugoj situaciji, sudije su propustile da vide da je Džimi Batler pri jednom dodavanju za trojku Majamija - bio van terena, tako da ni ovaj koš nije smio da važi, ali jeste...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC