• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkucava bomba - Teodosić se oprašta i opet ga sele u Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Miloš Teodosić će po svemu sudeći od sljedeće nedjelje biti slobodan igrač.

 da li teodosić dolazi u crvenu zvezdu  Izvor: Profimedia

Miloš Teodosić mogao bi da odigra ove srijede poslednji meč za Virtus, u finalu plej-ofa Serije A, u kojem njegov tim zaostaje 2:3 protiv Olimpije Milano, koja je na pobjedu do titule. Itlaijanski portal "Korijere Di Bolonja" objavio je da Teov ugovor ističe na kraju sezone, da pregovori o obnovi saradnje stagniraju već "neko vrijeme" i da je početni optimizam splasnuo, zbog čega postoji mogućnost da napusti klub. U takvoj situaciji, ponovo su počela nagađanja da bi mogao da dođe u Zvezdu, o čemu pišu i specijalizovani portali i nalozi:

"Teodosić je došao u klub u ljeto 2019. i više nego ijedan igrač podigao je tim na evroligaški nivo. On je prvi apsolutni šampion u vrijeme aktuelnog rukovodstva i njegov dolazak najavio je ambicije", naveo je italijanski portal.

Teodosić je u međuvremenu ostavio dubok trag u Bolonji, koja je bila njegova prva stanica od povratka u Evropu iz NBA lige. U dresu velikana iz Italije postao je prvak Italije i osvajač Evrokupa i uz to se vratio u najjače takmičenje, koje je osvajao sa CSKA iz Moskve 2016. godine.

Sa Zvezdom je dovođen u vezu praktično svake sezone, i onda kada je demantovao da će doći, a po svemu sudeći takve priče i najave biće neizostavni dio i predstojećeg prelaznog roka. Ako bi postao slobodan igrač i birao klub, djeluje da bi to bila velika šansa za Zvezdu da ga konačno dovede u svoje redove. Ovakav obrt donekle je i iznenađujući nakon što su tokom sezone iz Italije stizali pozitivni signali o pregovorima Tea i Virtusa o novom ugovoru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC