• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alarm za Vildozu i Lesora - bolje da su ostali u Beogradu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Panatinaikos je vrlo ambiciozno krenuo u sklapanje tima za novu sezonu, ali po svemu sudeći problemi koji postoje u klubu su ogromni.

 Derik Vilijams - Ataman ne može da riješi u Panatinaikosu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

"Danas je sjajan dan, najbolji dan mjesecima unazad", napisao je na tviteru Derik Vilijams, nekadašnji drugi pik NBA drafta prvog dana po okončanju saradnje sa Panatinaikosom! 

"Zeleni" iz Atine su prošle sezone bili najlošiji tim Evrolige, tokom sezone je Dejan Radonjić dobio otkaz i bilo je evidentno da u klubu ima problema, ali izgleda da je ekipa bila u mnogo gorem stanju nego što se moglo pretpostaviti. 

Jedan od navijača na tviteru je napisao da je Vilijams pogriješio u odabiru sredine i da ga je "zasljepila zelena boja novca", ali on je istakao da su problemi mnogo dublji nego što se pretpostavlja. 

"Nisu mi čak ni nudili najviše novca, tako da to nije tačno. Reći ću samo, toliko je problema koje ni Ataman ne može da sredi, iako je jedan od najboljih. Ako uspije, skidam kapu", napisao je Derik Vilijams! 

Panatinaikos se rastao sa velikim brojem igrača, ali je do sada doveo Luku Vildozu, Matijasa Lesora, Kostasa Adetokumba i Dimitrisa Moraitisa, a planiraju da dovode još košarkaša kako bi Ergin Ataman mogao, po njegovim riječima, da postane "novi Željko Obradović". 

Vidjećemo da li će i ove sezone ambiciozni projekat Panatinaikosa da se raspadne u toku sezone kao i prošle godine. Što se Vilijamsa tiče, poslije godine u kojoj je prosječno bilježio 12,4 poena i 3,9 skokova u Evroligi sada je slobodan u izboru nove sredine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC