• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA superstar kao srpski domaćin! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Pol Džordž je posjetio vojvođansko selo Mramorak iz koga je njegova supruga Danijela.

 pol džordž srpski zet  Izvor: Instagram/danijelarajić/Edinenciklopedija/Screenshot

Američki košarkaš Pol Džordž stigao je prije nekoliko dana u Srbiju i uživa što se može vidjeti po društvenim mrežama. Pol Džordž je prvo osjetio blagodeti Beograda, posebno noćnog života u srpskoj prestonici, pošto je sa suprugom Danijelom Rajić uživao u zavodljivom nastupu plesačica, a zatim je posjetio i splavove gde je u društvu Bogdana Bogdanovića naučio i srpske narodnjake.

Nakon što je otkrio čari rakije, Pol Džordž je upoznao i magiju srpskog sela pošto je prvi put od kada je stupio u brak sa Danijelom Rajić posetio njeno rodno mjesto - Mramorak. U pitanju je seoce u opštini Kovin u Južnom Banatu, koje ima tek oko 2.500 stanovnika.

Najmlađi stanovnici Mramorka željeli su da se fotografišu sa njim, a Pol Džordž je uz osmijeh svima izašao u susret, dok se nadamo i da je razgovor sa tazbinom protekao u najboljem redu. 

Pol Džordž je od nedavno srpski zet pošto je oženio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a čini se da je naučio i brojne srpske običaje uz nju. Ne samo da je Danijela spremala sarmu svom partneru, nego ga je "navukla" i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Njih dvoje vjenčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Poslije svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dijete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cvjeta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

Pogledajte

00:21
Pol Džordž i Danijela Rajić u Beogradu
Izvor: Instagram/danielarajic
Izvor: Instagram/danielarajic

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC