• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak kapitena Srbije - "jedva preživeo" golf! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Bogdan Bogdanović oprobao udarac u golfu, ali se nadamo da će se zadržati na košarci.

 BOgdan Bogdanović igrao golf i promašio Izvor: Twitter/KSSrbije/printscreen

Srbija je stigla u Manilu i polako se priprema za početak Svjetskog prvenstva - sve o tome možete pratiti kroz tekstove kolege Nikole Lalovića koji je na licu mjesta - a mi se nadamo da će se kapiten Bogdan Bogdanović "držati" samo košarke u narednim danima. Na zanimljivom snimku koji je Košarkaški savez Srbije podijelio na društvenim mrežama vidi se kako je lider nacionalnog tima odlučio da se oproba u golfu i to nije prošlo baš sjajno...

Umjesto platna koje je postavljeno ispred njega i trebalo je da simulira teren za golf, Bogdan Bogdanović je pogodio nebo! Zapravo, udario je lopticu naspecifičan način i dao je poslao preko platna, a ona se nakon rikošeta odbijala ka beku Srbije i ekipi koja ga je snimala. nakon što je "jedva preživio" ovaj udarac, Bogdan je sa širokim osmehom pogledao u kameru. Pogledajte kako je to bilo:

Nadamo se da je ovaj izlet bio samo privremen i da će se Bogdan Bogdanović vratiti na košarku prije nego što Svjetsko prvenstvo počne. Srbiji je potrebno da lider budu na visini zadatka, a znamo da Bogi ne pravi ovakve promašaje kada obuče reprezentativni dres.

Podsjećamo, Srbija prvi meč na Mundobasketu igra 26. avgusta protiv Kine, dva dana kasnije slijedi duel protiv Portorika, a dva dana nakon toga i posljednji meč u prvoj grupnoj fazi, protiv reprezentacije Južnog Sudana. Dvije prvoplasirane selekcije prolaze u narednu fazu, a tamo bi srpskoj selekciji put mogao da ukrsti sa Italijom, Filipinima, Angolom ili Dominikanskom republikom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:38
Bogdan Bogdanović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC