• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljušte otkazi u NBA - Zvezda i Partizan mogu da biraju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U NBA je došlo vrijeme otkaza i do početka sezone će sigurno još mnogo igrača dobiti raskid saradnje.

 Počeli otkazi u NBA ligi Izvor: Profimedia/Elsa

NBA sezona počinje 24. oktobra, a do početka takmičenja ćemo u najjačoj ligi na svijetu uglavnom gledati otkaze! Krenuli su već da "pljušte" jer ekipe sređuju svoje sastave i svake sezone pred sam početak sezone uručuju otkaze pred start. Neki igrači poput Terensa Rosa čekaju da upadnu na nečije mjesto, a neki su sada slobodni u traženju nove sredinu.

Portland Trejlblejzersi su upravo otpustli Kevina Noksa, krilnog igrača koji je 2018. godine bio prvi deveti pik na draftu. Nakon što u Njujorku nije uspio da se nametne iako je imao odličnu prvu sezonu prešao je u Atlantu koja ga se brzo odrekla, a onda je igrao za Detroit i Portland prošle sezone. 

Golden Stejt Voriorsi su se nedavno odrekli veterana Rudija Geja i iskusnog beka Rodnija Mekgrudera i oni su na tržištu, a Boston nakon što je isprobao centra reprezentacije Južnog Sudana Venjena Gebrijela sada je prekinuo saradnju sa njim. 

Još jedan centar koji je na tržištu je Kem Birč, dobro poznat ljubiteljima košarke u Evropi. Kanađanin koji je igrao jednu sezonu u Ušaku, pa jednu u Olimpijakosu je slobodan pošto je šest godina igrao za Orlando i Toronto. Majami Hit je otpustio Drua Pitersona i Alondesa Vilijamsа, а to je samo početak. U narednih nekoliko dana ćemo se nagledati otkaza i sigurno će neki od tih igrača završiti u Evroligi. Da li će tu biti pojačanja za Zvezdu i Partizan?  

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC