• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac zbog Jokića napao NBA sudije: Radi za Detroit i brani Nikolu: "Dozvolite, ko god da ste..."

Stao u zaštitu Nikole Jokića.

 Džordž Blah o Nikoli Jokić Izvor: Twitter/awfulannouncing/printscreen

Nikola Jokić isključen je već u ranoj fazi meča koji su Denver Nagetsi igrali protiv Detroit Pistonsa, a to je odluka koja je uzburkala strasti u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Tim iz Kolorada pobijedio je i bez svog najboljeg igrača, ali nema sumnje da bi spektakl bio veći da je Jokić mogao da odigra čitav meč na kojem ga sudije nisu zaštitile od faulova. Takvog je mišljenja i Džordž Blaha.

Legendarni komentator Detroita koji od 1976. godine komentariše košarkaške mečeve tog tima istakao je da su sudije željele da budu u centru pažnje, iako publika u halu dolazi da gleda Nikolu Jokića, a ne njih. Ovakve riječi Amerikanca jedni su prihvatili sa negodovanjem, a drugi sa odobravanjem jer je srpski centar igrač zbog kojeg se kupuje ulaznica za utakmice.

"Dozvolite mi da kažem, ovi navijači nisu došli ovdje da gledaju Kurtisa Blera, Trea Medoksa ili Endija Negija, ko god da su ti ljudi", izjavio je Džordž Blaha koji već dugo godinama radi utakmice Detroit Pistonsa i ispratio je karijere nekih od najvećih košarkaša svih vremena. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Nikola Jokić isključen je već u drugoj četvrtini, a na istoj utakmici sudije su isključile i trenera Majkla Melouna koji je već u prvoj dionici napustio halu. Njih dvojica su morali iz svlačionice da isprate ostatak meča, a američki novinari sa lica mjesta prenose da su se čule psovke na srpskom kada se na utakmici dešavalo nešto loše po Denver Nagetse.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC