• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"NIKOLA JOKIĆ JE PRLJAV IGRAČ!" Niko ne priča o tripl-dablu, već o tuči na terenu

Opet frka na Jokićevoj utakmici.

 Nikola Jokić sukob sa Sagsom Izvor: YouTube/Screenshot/FeelLikeDrew

Denver Nagetsi izgubili su na gostovanju Orlando Medžiku 119:124, a Nikola Jokić ponovo je ostvario tripl-dabl učinak (30 poena, 13 skokova i 12 asistencija), o kojem niko nije pričao poslije meča. U odsustvu Džamala Mareja, drugog najboljeg igrača svog tima, Nikola je ponovo radio sve što je mogao da njgeov tim pobijedi, trpio udarce i batine, a uprkos svom šestom tripl-dablu ove sezone, u jednom trenutku je bio izviždan zbog sukoba sa Džejlenom Sagsom, košarkašem Orlanda.

"Nikola Jokić je prljav igrač", oglašavali su se navijači Orlanda na društvenim mrežama, dok su dijelili snimak na kojem se vidi sukob u kojem je Sags pao poslije duela sa Nikolom dok su kretali na drugu stranu parketa. Nikola je imao veliku podršku svog saigrača Majkla Portera, koji je ubacio 25 poena, ali to nije bilo dovoljno da izbegnu četvrti poraz u Marejevom odsustvu, uz isto toliko ostvarenih pobjeda.

Franc Vagner, njemački košarkaš, bio je najvažniji za trijumf Medžika sa 24 ubačenih poena (od svojih 27) u drugom poluvremenu, a Paolo Bankero je dodao 23.

Denver u petak nastavlja seriju gostovanja utakmicom protiv Hjustona, a meč protiv Orlanda bio je prvi od Jokićevog isključenja protiv Detroita u ponedjeljak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC