• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuvenom košarkašu (32) u oktobru otkriven rak, a sad je zaigrao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ognjen Dobrić je konačno mogao da stane na teren zajedno sa Akileom Polonarom, pošto se Italijan vratio na teren nakon što je pobijedio rak!

 Akile Polonara pobijedio rak Izvor: Michele Nucci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trijumf! Pobijedio je Virtus Tortonu 99:70 u domaćoj ligi, ali nikome ta pobjeda nije bila toliko bitna koliko je vijest bila povratak Akilea Polonare na teren. Reprezentativac Italije se bez kose, ali sa osmijehom na licu vratio na teren prvi put nakon što je u oktobru operisao testise jer mu je pronađen rak!

Najefikasniji u pobjedničkom timu sa 16 poena, sedam skokova i šest asistencija bio je Tornike Šengelija, Ognjen Dobrić je ubacio 11 poena uz tri skoka i dvije asistencije, ali vijest dana su bili prvi minuti Polonare na terenu. I to je bio odličan sa pet poena za osam minuta na terenu.

Nakon što mu je otkriven rak, morao je 32-godišnji Polonara na operaciju, a nakon što je nedavno Virtus objavio njegovu sliku sa treninga, sada se ekspresno veliki borac i sjajni košarkaš vratio na teren.

Polonara je rođen u Ankoni i debitovao je 2009. godine u Ankoni, a onda je redom igrao za Vareze, Ređanu i Dinamo Sasari. Otišao je u Baskoniju 2019. godine, zatim 2021. godine u Fenerbahče, odakle je prešao u Efes. Tu se nije snašao, a kada je raskinuo ugovor povezivao se sa Crvenom zvezdom. Bilo je sve dogovoreno, ali je zatim došla zabrana registrovanja igrača za crveno-bijele i on je potpisao za Žalgiris. Od ove sezone je igrač Virtusa sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC