• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U porazu Zvezde ovo mnogi nisu primijetili! Evroliga oduševljena kako je prevario crveno-bijele: "Brate, ti si GENIJE!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovako je Nigerijac otklonio i najmanju šansu Zvezde da pobijedi.

 Čima Moneke namjerno promašio bacanje na Baskonija - Crvena zvezda Izvor: Twitter/Euroleague

Nakon što je Litvanac Rokas Gedraitis promašio trojku za pobedu Zvezde protiv Baskonije, mnogi nisu ni obraćali pažnju na to da su crveno-bijeli imali potencijalno još jednu šansu - iako nije bila ni velika, ni jednostavna.

Na sekund do kraja, krilni centar Baskonije Čima Moneke imao je dva bacanja pri vođstvu svog tima 87:85. Promašio je prvo, a onda je namerno promašio i drugo, bacivši loptu snažno ka obruču, poslije čega mu se vratila pravo u ruke pred iznenađenim košarkašima Zvezde. Dok je Moneke išao ka saigračima sa sačuvanom loptom i pobjedom, u Evroligi su očigledno bili oduševljeni njegovim potezom.

"Ovaj brat je genije", objavila je Evroliga na svom zvaničnom kanalu uz video-snimak ovog poteza, kojim je tim iz Vitorije ostvario osmu pobjedu u Evroligi , čime je ostavio Zvezdu na skoru 4-9, sa samo Asvelom i Albom iza nje. Pogledajte taj trenutak utakmice u dvorani "Fernando Buesa":

Moneke je početkom novembra bio heroj i u pobjedi Baskonije protiv Partizana, kada je u posljednjim trenucima utakmice dao odlučujuća slobodna bacanja. Tada je ostao potpuno fokusiran nakon što je Džejms Naneli pokušao da ga dekoncentriše, a sada je ostao potpuno pribran i protiv crveno-bijelih.

Crvena zvezda Meridianbet poslije ovog meča se vraća u Beograd na utakmicu protiv Mege u Hali sportova "Ranko Žeravica" u ponedeljak, poslije čega će igrati derbi začelja Evrolige protiv Albe u Štark areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC