• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Budućnosti napali svoje košarkaše! Uletjeli u svlačionicu, jedan igrač im odgovorio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliki skandal u dvorani Morača - navijači se "zaletjeli" prema košarkašima, pa ušli u svlačionicu!

 Navijaci Varvari napali kosarkase Buducnosti Izvor: MN Press/MONDO

Košarkaši Budućnosti doživeli su ogromnu neprijatnost, jer su ih njihovi navijači napali u svlačionici "Morače" poslije poraza od Studentskog centra, 82:94! Portal "Vijesti" prenosi da su pristalice "plavih" pokušale da se obračunaju sa igračima na terenu, ali da su obezbjeđenje i policija spriječili kontakt.

"Jedan navijač je, ipak, preskočio ogradu, a potom je nekoliko njih ušlo u svlačionicu Budućnosti. Sve se završilo poslije nekoliko minuta, s tim da je Brendon Pol izašao iz svlačionice i vikao ka jednom od navijača", navedeno je u tekstu.

Šokantna scena kulminacija je teške polusezone najvećeg crnogorskog kluba, koji je u 13 kola ABA lige već doživio pet poraza, uključujući i neuspjehe u mečevima protiv Crvene zvezde i Partizana. Ekipa je tokom jeseni promijenila trenera, umesto Petra Mijovića došao je Andrej Žakelj, ali su problemi ostali. Uz težak period u ABA ligi, Budućnost se muči i u Evrokupu, u kojem ima skor 5-7, a prije tri dana je pobijedio na gostovanju Šlonsku u Poljskoj. Ipak, na kraju godine, bez obzira na taj trijumf, dogodio se skandal u dvorani.

On se suprotstavio Varvarima

Izvor: MN PRESS

Iskusni američki šuter Brendon Pol (32), koji je u nedavnom porazu od Partizana u Štark areni "vezao" četiri trojke na početku meča, suprotstavio se navijačima i prema pisanju medija uzvratio na povike. On je poznati evroligaški bek, rođen je 1991. godine, igrao je za Olimpijakos i Efes, a u Budućnost je stigao u ljeto ove godine, iz Ulma. Nastupao je i u Kini, a u NBA ligi nosio je dres San Antonija.

Budućnost će sljedeći meč u ABA ligi igrati u Zadru, naredne subote 30. decembra, ali će prije toga ponovo stati na parket "Morače", u meču protiv Kluža u srijedu, 27. decembra. Po svemu sudeći, taj meč mogao bi da donese i dodatnu tenziju poslije večerašnjeg napada.

Pogledajte

02:00
Navijači Budućnosti vređaju Nikolu Ivanovića
Izvor: Izvor TV Arena sport
Izvor: Izvor TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC