• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjena potrčala ka tati - Jokić dobio najdraži poljubac u životu!

Autor Dušan Ninković

Nikola Jokić i Ognjena oduševili navijače Denvera na društvenim mrežama.

 Nikola Jokić i ćerka ognjena poljubac hit na mrežama Izvor: Twitter/nuggets/printscreen

Najbolji igrač NBa lige Nikola Jokić poigravao se na terenu i u noći između četvrtka i petka - u ubjedljivoj pobjedi nad Memfisom upisao je novi tripl-dabl i to bez promašaja! Tako je ispisao istoriju lige i postao tek drugi u istoriji - nakon Vilta Čemberlena - kojem je pošlo za rukom da odigra više od jedne takve utakmice. Ali, prije Memfisa, Nikola Jokić igrao se sa svojim omiljenim navijačem.

Zvaničan profil Denver Nagetsa podelio je na društvenim mrežama snimak iz hale, na kojem se vidi kako Ognjena trči u zagrljaj Nikoli Jokiću. Nakon što se sastanu NBA šampion podigne ćerku, kratko popričaju, razmijene po jedan poljubac i pozdrave se jer tata ima obaveze na terenu. Pogledajte kako je to izgledalo:  

Inače, Ognjena je do sada već nekoliko puta bila glavna zvijezda u NBA! Jednom je privukla poglede oca Nikole dok ga je čekala nakon meča, a najveći hit bio je kada se igrala sa peharima koje je tata osvojio prethodne sezone. Ćerka najboljeg košarkaša svih vremena rođena je krajem septembra 2021. godine i promijenila je život Nikoli i Nataliji - tata je isticao da je mama MVP kada se radi o čuvanju bebe, dok su njegove partije na terenu još bolji od kako ima novog navijača!

Nikola i Natalija su u ljubavi već godinama, a kada je ona igrala odbojku na koledžu u SAD bili su u vezi na daljinu. Kasnije se Natalija preselila u SAD da bi živjela sa Nikolom, a javnost je tek kasnije saznala detalje njene teške životne priče - u majčinom naručju napustila je Hrvatsku tokom "Oluje".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC