• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms brutalno napao sudije u Evroligi: "Sje*ete pa ja dobijam tehničke greške"

Američki košarkaš Majk Džejms još jednom digao glas zbog poteza u Evroligi.

 Majk Džejms napao sudije Izvor: MN PRESS

Košarkaši Panatinaikosa ubjedljivo su savladali Monako (88:63) i nastavili put ka vrhu tabele Evrolige, ali... Nije moglo bez kontroverzi na meču dva tima koji imaju velike ambicije u tekućoj sezoni. Kao i inače kada mu nešto nije po volji, američki košarkaš Majk Džejms oglasio se na Tviteru i brutalno je napao sudije koje dijele pravdu u elitnom takmičenju evropskih košarkaških klubova.

Najbolji igrač Monaka izuzetno je nezadovoljan tretmanom koji ima u Evroligi, a smatra da bi sudije morale da prilagode kriterijum njemu jer je veteran u ovom takmičenju. sa druge strane, Majk Džejms se žali i zbog čestih tehničkih grešaka za koje smatra da ih neopravdano dobija.

"Muka mi je od nepoštovanja. Deset godina sam u ovoj ligi. Odjednom ne dobijam faulove! Dobijem tehničku grešku na svakom meču jer ste vi nešto sje*ali. Ja preko ljeta radim da popravim svoju igru. Vi radite svoj posao", napisao je Majk Džejms na Tviteru i izazvao lavinu komentara.

Američkom košarkašu uglavnom su se javljali navijači Panatinaikosa i Olimpijakosa, a povela se i ozbiljna rasprava o kvalitetu suđenja u Evroligi ove sezone. Ipak, Džejms nije više komentarisao odluke sa meča, već je u novoj odbjavi pokazao detalj o kojem priča - smatra da je bio fauliran kada je pokušao da položi loptu u koš.

Taj detalj nije imao preveliki uticaj na konačan ishod meča jer je Panatinaikos potpuno razbio Monako u 21. kolu Evrolige. Tim Ergina Atamana, predvođen Matijasom Lesorom (23 poena) i Kendrikom Nanom (21 poen) uspio je da završi meč sa čak 25 poena prednosti. na drugoj strani terena Majk Džejms je postigao samo 11, pa bi možda trebalo da bude malo više ljut zbog individualnog učinka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC