• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pnini, stidi se!

Selektor Srbije ogorčen potezom Izraelca Gaja Pninija u trećoj četvrtini. Udaranje Nenada Krstića bez lopte nazvao je "vrhuncem prljavštine".

 Pnini, stidi se! Izvor: MONDO

Dušan Ivković pod košem, usred utakmice! Da li je moguće? Jeste.

Krilni igrač Izraela Gaj Pnini tokom prekida igre je udario Nenada Krstića u stomak i u trofejnom košarkaškom treneru probudio neopisiv gnev.

"Nemam svoj sajt, pa da se oglasim tim putem, ali smatrajte da je ovo moje zvanično saopštenje: u košarci ne smije da bude prljavštine!"

Izjavio je da je njegov posao da vaspitava igrače za koje je zadužen, a to su trenutno igrači srpske reprezentacije. Ko je propustio da vaspita Pninija?

"Taj isti Gaj Pnini je doživio - a to nisam video nikada u istoriji - da dobije tehničku grešku, jer je šutirajući za tri poena nogama udario protivničkog igrača!? Ne znam da li znate, ali to se dogodilo na ovom prvenstvu (u meču sa Njemačkom)", rekao je Ivković.

"Reagovao sam na to što je pesnicom udario Krstića i sudije su mi dale tehničku. Kažu 'mi to nismo vidjeli'. Pa, zbog toga i postojite vas trojica! Nemoguće je da vi to ne vidite, a ja da vidim".

"Da je to fudbal, pa da naknadno pogledaju snimak, ovo bi moralo da bude sankcionisano... Ne zbog Pninija, nemam ništa lično protiv njega, ali ovo je vrhunac prljavštine. Udara nogama da bi iznudio faul, danas laktom udara kapitena srpske reprezentacije!"

Ivković je dodao da će o ovom incidentu govoriti gdje god bude mogao, "na sudijskim forumima, na FIBA forumima...", ali je takođe rekao da ne želi da ratuje sa izraelskom košarkom, jer u toj zemlji ima mnogo prijatelja i tamo je nebrojeno puta boravio na trenerskim klinikama i seminarima.

"Zna se kakav je sport košarka. Ovo košarka ne trpi. Da ovde postoji ikakva tehnička komisija, ovo bi moralo da bude sankcionisano. To se na terenu ne dešava, ponašanje tog igrača prevazilazi svaku mjeru".

(izvještač MONDA iz Litvanije Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC