• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: "Orlovi" će se dizati iz meča u meč

Aleksandar Đorđević uvjeren da će Srbija brzo riješiti probleme koje je imala protiv Izraela, dodavši da će igra orlova biti sve bolja iz meča u meč na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

 Đorđević: "Orlovi" će se dizati iz meča u meč Izvor: MONDO

"Siguran sam da stručni štab i igrači teže boljoj igri, ali moraju da budu zadovoljni pobjedom. Ostvarili su rezultat koji su željeli, koji je izuetno bitan za dalje takmičenje. Sada imaju jedan dan da naprave neke korekcije u svojoj igri", rekao je legendarni srpski košarkaš. .

Reprezentacija Srbije u petak je upisala treću pobjedu, savladavši Izrael sa 89:80. Srbija je do pobjede došla napraviši razliku u posljednjih pet minuta utakmice.

Đorđević je istakao da se na EP ne smije potcijeniti nijedan protivnik, ali i da je izraelski tim odigrao mnogo bolje nego u prethodnim mečevima.

"Izraelski tim je prethodnih dana bio ošto kritikovan zbog loše igre. Juče su imali reakciju na takve kritike. Uz to, igrali su netipično", dodao je Đorđević.

Prema njegovim riječima, srpski tim je naišao na probleme.

"Verujem da će ih igrači i stručni štab otkloniti, jer imaju i kvalitet i iskustvo, i znanje i talenat. Vidjeli smo juče koliko je talenat jednog (Duška) Savanovića, njegova originalnost, pomogla da dođemo do rezultata. Iz utakmice u utakmicu dolaziće neki drugi. To je snaga kolektiva i prave ekipe. Mislim da tim Srbije to jeste"..

Đorđević je ocijenio i da je EP u Litavaniji veoma teško i kvalitetno takmičenje, možda i najteže do sada, pa će zbog toga svaka medalja biti još veći uspjeh.

"Nadajmo se da će se reprezentacija Srbije vratiliti sa nekom od medalja, a svi se potajno nadamo najsjajnijoj", dodao je Sale i naglasio da je Savanović do sada pokazao da je lider ekipe u svakom pogledu.

Đorđević je dodao da su do sada dobre partije na EP pružili Nijemci i Francuzi, a da Litvanija ima pravo na velika očekivanja kao domaćin.

"Španija je reprezentacija koju će svi težiti svi da pobijede, jer to je ekipa koja označila ovu košarkašku epohu", zaključio je Đorđević.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC