• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otišao sam tamo zbog Miloša Teodosića!" Slavni košarkaš otkrio: Nebitna je liga, on je najbolji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji košarkaš Ekpe Judo otkrio da je zbog Miloša Teodosića izabrao Virtus.

 Ekpe Judo - otišao sam u Virtus zbog Teodosića, on je najbolji Izvor: Profimedia/ Wiedensohler / imago sportfotodienst

Nekadašnji košarkaš Ekpe Judo osvojio je Evroligu u dresu Fenerbahčea i Evrokup u dresu Virtusa, a na putu ka oba trofeja najveću pomoć imao je od Srba. U Turskoj ga je trenirao Željko Obradović - od njega želi da uči na početku trenerske karijere, a u Italiju je stigao kako bi dobio priliku da prije završetka karijere bude saigrač Miloša Teodosića!

Nekoliko godina nakon što je zajedno sa srpskim plejmejkerom igrao u Bolonji, Ekpe Judo se prisjetio iskustva koje nije bilo dobro zbog teške povrede koju je doživio. Ipak, zadovoljan je jer je dobio priliku da bude saigrač Teodosiću, kojeg i dalje smatra jednim od najboljih organizatora igre, a možda čak i najboljim asistentom u istoriji košarke!

"Nije bilo najbolje iskustvo, ali jedan od razloga zbog kojih sam otišao tamo je jer sam htio da igram sa Milošem Teodosićem. Možda ima i najbolji pas svih vremena, nebitno koja liga je u pitanju. Bila je to lijepa prilika, tu je bio i Belineli, imali smo dobar tim. Desilo se šta se desilo, nisam mogao da igram zbog povrede, ali zahvalan sam za ukazanu priliku. Bilo je teško, radovao sam se da igram sa tom ekipom", rekao je Ekpe Judo za "Jurohups".

Zanimljivo je da su Miloš Teodosić i Ekpe Judo isto godište, a da je srpski košarkaš dva mjeseca stariji od svog nekadašnjeg saigrača. Jugo je već u košarkaškoj penziji i trenutno radi kao pomoćni trener u Atlanti, gdje sarađuje sa Bogdanom Bogdanovićem, a Teodosić nije ostavio košarkašku loptu na miru. Miloš trenutno ispunjava dječački san, igra za Crvenu zvezdu i nedavno je osvojio Kup Radivoja Koraća sa voljenim klubom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC