• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Hjustona očekuje dijete sa 17 godina starijom ljepoticom, koja obožava sportiste (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Džejlen Grin i Draja Mišel će uskoro postati roditelji, a ona je više od deceniju i po starija od njega!

 Košarkaš Hjustona očekuje dijete sa 17 godina starijom ljepoticom, koja obožava sportiste (FOTO) Izvor: Instagram/drayamichele/jalen/printscreen

Američki košarkaš Džejlen Grin (22) ove sezone je jedan od najboljih igrača Hjustona u NBA ligi, ali i jedan od najatraktivnijih igrača u čitavoj ligi, jer svojim zakucavanjima diže publiku na noge. U medijima nije prisutan samo zbog toga - glavna tema je njegova veza sa Drajom Mišel (39) i to da će 17 godina starija djevojka roditi dijete budućem košarkaškom superstaru.

Njihova veza traje već mjesecima, a Draja je saopštila da je trudna i da će uskoro roditi treće dijete! Naravno, treće za nju, a prvo za Džejlena koji je bio daleko od popularnosti (i puberteta) kada je njegova djevojka počela da se viđa sa poznatim facama. Inače, Draja Mišel je bivša djevojka Krisa Brauna, a otac jednog njenog djeteta je nekadašnji NFL igrač Orlando Skendrik! Pogledajte kako izgleda Draja:

Draja je postala poznata još davne 2011. godine, kada se pojavljivala u rijaliti programu Žene košarkaša u Los Anđelesu, a tada je predstavljena kao djevojka koja ima afere sa NBA igračima u prošlosti. Nakon nekoliko godina pauze Draja Mišel se očigledno vratila sportistima koji nastupaju u najjačoj košarkaškoj ligi, pa je Džejlen Grin njen posljednji "ulov".

I ako je sudeći po samom početku njegove karijere, dobro je izabrala. Smit je odlučio da ne ide do NBA kroz koledž već kroz Razvojnu ligu, a to mu je donijelo drugo mjesto na draftu. U prvoj sezoni je izabran u idealnu petorku novajlija, u drugoj je prosječno bilježio preko 22 poena u NBA, a danas je jedan od lidera franšize iz Teksasa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC