• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan Bogdanović: Želim Partizan na Fajnal-foru Evrolige

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović vjeruje da Partizan može daleko da dogura u Evroligi.

 Bogdan Bogdanović: Želim Partizan na Fajnal-foru Evrolige Izvor: Printscreen/Twitter/Euroleague

Bogdan Bogdanović prati mečeve Partizana i Fenerbahčea u Evroligi. Košarkaš Atlante nada se da će oba njegova bivša kluba da se nađu na fajnal-foru elitnog takmičenja. U ovom trenutku blizu toga je turska ekipa, dok sastav Željka Obradovića mora da uđe u seriju pobjeda.

Dao je kapiten reprezentacije Srbije kratak intervju za sajt Evrolige gdje je pričao o tome. "Volim što je Partizan opet u Evroligi, to je potrebno i Evroligi i košarci. To je unikatno mjesto za igru, ambijent, sve, možeš da vidiš i po igračima koji tamo igraju. Kada odu, njihovi komentari su sve što treba da znate o Partizanu. Sve najbolje", počeo je Bogdan.

Dobio je pitanje o dolasku Šarunasa Jasikevičijusa na klupu Fenerbahčea umjesto Dimitrisa Itudisa. "U mojoj karijeri kada god se dogodila promjena trenera uvijek je pozitivno, igrači reaguju. Osjećam da je Šaras iskusan, drugi tim mu je u Evroligi, ima drugačiji stil što mi se dopada. Smatram da mogu da igraju mnogo, mnogo brže. Posložiće to kako treba."

Volio bi da vidi Partizan i Fener među četiri najbolja tima na kraju sezone, u borbi za pehar. "Partizan mora da se poboljša da bi igrao na fajnal-foru. Sada se bore za 10. mjesto. Želio bih da vidim to. Propustio sam nekoliko utakmica zbog treninga, kad god imam šansu da gledam Partizan i Fenerbahče, to koristim, jedna od omiljenih utakmica za gledanje", zaključio je Bogdanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC