• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se urušila Zvezdina sezona: Edin Avdić o žestokim promašajima i "misterioznom" pojačanju

Autor Dragan Šutvić

Komentator TV Arena sport Edin Avdić analizirao je sezonu Crvene zvezde.

 Edin Avdić analiza sezone KK Crvena zvezda Izvor: YouTube/Udvajanje sa Milošem i Edinom/MN Press

Komentator TV Arena sport Edin Avdić analizirao je sezonu KK Crvena zvezda u podkastu "Udvajanje sa Milošem i Edinom". Uz ocjenu promašenih pojačanja i neuspeha crveno-bijelih u Evroligi, govorio je i o predstojećem plej-ofu.

"Zvezda je baš promašila pojačanja, žestoko. Kao Kaminski imaš sličnu priču i za Šabaza. Da te neko pita da li bi ga potpisao, rekao bih 'Odmah'. A, onda se desi šta se desi. Ali problem su i druga pojačanja. Suštinski, pokazao se Bolomboj, koji je stvarno odigrao dobro, ali te njegove dobre partije nisu se pretočile u timski uspjeh"

"Teodosić se nametnuo, ali 16. mjesto u Evroligi. Znači, ispod tebe su samo Alba i Asvel, a izgubio si i od jednih i od drugih. Imao si tu neke igrače sa upitnikom - šta i koliko može Jago u Evroligi. Tobi je bio u evidentnom padu i činjenica je da je baš loše igrao. Šabaz Nejpijer je ispričana priča. Gilespi jednostavno ne može da pomogne, eventualno u jednoj utakmici. Što kažu, on je dobar momak, dobro se ponaša, ali odigrao je jedan dobar meč protiv Partizana. Ili Džavonte Smart, koji nema... Da je došao u klub nižeg ranga u ABA ligi, pa da vidimo šta može. Ili ovo misteriozno dovođenje Treja Tompkinsa. Slušali smo priče da je borba za plej-of, što ne i nešto više, tako su iz Zvezde najavljivali ovu sezonu, a sad već evo početkom aprila slušaš ko bi mogao da dođe za narednu sezonu. Daj da vidimo sada plej-of ABA lige".

"Napravljeni su neki promašaji i u odnosu na to, urušila ti se sezona u Evroligi. Povrede su dio igre. Imao si ozbiljan budžet, a onda se ušlo u standardnu priču - ovog je doveo onaj, onog je htio onaj drugi, pa ko je doveo koga, pa se javljaju igrači i kažu 'Niko me nije zvao'.

U Zvezdi se uveliko spekuliše o tome ko će doći sljedeće sezone.

"Priča se i o Kaliniću, Guduriću... Ali i to ti govori kakva je situacija ove sezone u klubu i šta je urađeno u odnosu na očekivanja. Vidjećemo kako će to da izgleda u plej-ofu, vjerovatno nas opet očekuje finale Zvezda - Partizan, sa tim da će Zvezda imati prednost domaćeg terena i ostaje da vidimo gdje će Zvezda da igra te finalne utakmice, da li će u Arenu i jedni i drugi ili će Zvezda da igra u Pioniru svoje domaće utakmice. Ne znam, sve je tu otvoreno."

Miloš Jovanović Edin Avdić
Izvor: YouTube/Udvajanje sa Milošem i Edinom

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC