• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zadra napali i Komazeca!

Navijači Zadra konstantno vredjaju igrače srpskih klubova, a protiv Partizana na meti im je bio i Arijan Komazec, ikona tog kluba.

 Navijači Zadra napali i Komazeca!  Izvor: MONDO

Uvredljiva, šovinistička skandiranja odavno su deo utakmica izmedju srpskih i hrvatskih klubova, a na meču NLB Lige protiv Partizana, navijači KK Zadar su vredjali čak i bivšeg hrvatskog reprezentativca srpskih korena Arijana Komazeca.

Hrvatski mediji prenose da su dvojica navijača Zadra izvredjali Komazeca zbog “navijanja za mrske neprijatelje”!

"I dok je iznenadjeni Komazec mirno sedeo na vrhu zapadne tribine, nasilnik je postajao sve neugodniji, konstantno se unoseći u lice nekadašnjem članu Zadra, Panatinaikosa, Varezea, Kindera, Olimpijakosa, AEK -a i srebrne selekcije Hrvatske sa Olimpijade u Barseloni 1992. godine, želeći da isprovocira i fizički sukob. Kasnije se u vredjanju priključila još jedna osoba, pa je neugodna situacija došla do ivice usijanja. Bivši košarkaš je na uvrede uzvratio, pa ga je na opšte iznenadjenje, policija udaljila iz 'Jazina', a dvojicu pripadnika 'Tornada' ostavili na tribini da i dalje šire mržnju", piše "Slobodna Dalmacija" u članku "Napali Komazeca, vredjali Srbe", uz nadnaslov "Sramota".

“Slobodna Dalmacija” navodi da je Komazec verovatno aplaudirao nekom potezu igrača crno-belih, koji igraju najlepšu i najmoderniju košarku u regionalnoj ligi, zbog čega je i bio napadnut

Takodje, deo zadarske publike nije propustio priliku da majmunskim glasanjem “pozdravi” tamnoputog plejmejkera Beogradjana Miltona Palasija, iako u ekipi Zadra nastupaju čak trojica crnaca.

"Osim ovih idiotskih istupa", navodi splitski dnevnik, "Zadrani su na vidno mesto hrama košarke istakli transparent sa likom haškog optuženika za ratne zločine - Ante Gotovine sa natpisom 'Heroj'”.

Pored toga, dvojica zadarskih huligana mahala su i majicom sa crtežom koji oslikava primitivnu uvredu “Srbe na vrbe” (na slici).

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC